"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hisleriniz Güçlümü ? Test Edin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 15237
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende tebrik aldım bu testten. ve çevremdekilerle hep bir psikolog gibi konusma özelligimle tanınırım.test için teşekkürler...

1-15 PUAN
İnsan sarrafı olmanız imkansız. Çünkü insanların davranışları arkasındaki mesajları almakta zorluk çekiyorsunuz. İnsanlar hakkında çok çabuk fikir sahibi oluyor, sonra da dikkatsizliğinizden hayal kırıklığına uğruyorsunuz. İnsanların mimiklerini okumak istiyorsanız, bir aynanın karşısına geçin ve çeşitli yüz ifadeleri takının. İşe yaradığını göreceksiniz. :(

36 test tutmadı genelde insanları yalnış tanırım olumlu yaklaşırım olumsuz çıkarlar :d

31-50 PUAN

Tebrikler! Siz tam bir insan sarrafısınız. İnsanları çok iyi tanıyorsunuz. Ya sezgileriniz çok güçlü ya da karşıdan gelen mesajı direkt alıyorsunuz. Bu kadar geniş bir sosyal çevreniz olmasına şaşırmamak gerekiyor. Ancak bu yeteneğinizin tehlikeli bir hal almamasına dikkat edin. İnsanlarla konuşurken onlara bir psikolog edasıyla yaklaşmayın.

:))

35 puan :) dediği kadar kalabalık bir sosyal çevrem olmasa da çoğunluğu doğru çıktı.Benimki kesinlikle sezgisel.

16-30 PUAN

Beden dili konusunda sezgileriniz son derece kuvvetli. Ancak bazen tahminlerinizin tutmadığını da itiraf edin. Öncelikle insanlar üzerindeki etkinizden emin olmalısınız. Unutmayın ki, her insan birbirinden zor ve karmaşık bir bulmacaya benzer. Onu çözmek için bayağı zaman ve emek harcamanız gerekiyor.

bu da iyi :D

31-50 PUAN

Tebrikler! Siz tam bir insan sarrafısınız. İnsanları çok iyi tanıyorsunuz. Ya sezgileriniz çok güçlü ya da karşıdan gelen mesajı direkt alıyorsunuz. Bu kadar geniş bir sosyal çevreniz olmasına şaşırmamak gerekiyor. Ancak bu yeteneğinizin tehlikeli bir hal almamasına dikkat edin. İnsanlarla konuşurken onlara bir psikolog edasıyla yaklaşmayın.

:) emeğinize sağlık

16-30 PUAN

Beden dili konusunda sezgileriniz son derece kuvvetli. Ancak bazen tahminlerinizin tutmadığını da itiraf edin. Öncelikle insanlar üzerindeki etkinizden emin olmalısınız. Unutmayın ki, her insan birbirinden zor ve karmaşık bir bulmacaya benzer. Onu çözmek için bayağı zaman ve emek harcamanız gerekiyor.

Evet,tam olarak beni anlatıyor :)

Bir kovanın hisleri her zaman güçlüdür, hemen antenlerine sinyal gelir uzak dur veya çok güzel diye, hislerim beni asla yanıltmaz..

• Beğendim
Tepkiler: AJA
Geri