mutternaamah
Kayıtlı Üye
??
Meditasyon ile
Bende birşey sorcam hislerimi nasıl kuvetlendirim ve tarot kartlarınla bağ nasıl kurrarım
Bende birşey sorcam hislerimi nasıl kuvetlendirim ve tarot kartlarınla bağ nasıl kurrarım
altın üçgen enerjisini öneririm sezilerin merkezi 6. çakramızdır altın üçgen ile her gün meditasyon yapıp hislerinizi kuvvetlendirebilirsiniz.
Alın ve güneş çakranız sorunlu özellikle güneş cakraniz epey dengesiz ve tıkanık6 çakra noktamizin sik sik zonklar gibi olmasi ve karincalasmasini nasil yorumlayabiriz..
Hatta su anda midem ve kaşlarimin arasi sekronize bir sekilde calişarak birbirlerini salliyorlar gibi..
Oysa ben uzun zmn meditasyon yaparak duzeltmek istemistim..oncesinde kalbim sanki gobegimde atiyor gibiydi..simdi ise butun cakra noktalarindaki duyumlar daha fazla oldu..bzn de kok cakramdan sallaniyorum..ve bu yuzden meditasyonu birakmak dogru mu oldu bilemedimAlın ve güneş çakranız sorunlu özellikle güneş cakraniz epey dengesiz ve tıkanık
usui reiki oneriyorum cakralari dengeleme ve sifalandirma yapabilirsiniz boyleceOysa ben uzun zmn meditasyon yaparak duzeltmek istemistim..oncesinde kalbim sanki gobegimde atiyor gibiydi..simdi ise butun cakra noktalarindaki duyumlar daha fazla oldu..bzn de kok cakramdan sallaniyorum..ve bu yuzden meditasyonu birakmak dogru mu oldu bilemedim