"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hipnoz ve gizli hastalık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yare-i yarim

Elit Üye
Merhaba herkeze.
Bir kişi hipnoza alınarak kendisininde bilmediği taşıdığı bir hastalığı öğrenilebilinir mi ?

Hepimiz bir kozmik bağ ile birbirimize bağlıyız. Temelde bu kozmik bağ ile birbirimize hem bilgi verebiliriz, hem de yetilerimizi birbirimiz üzerinde kullanabiliriz. Bunun yanı sıra bilinçaltımız ile de birçok insanla aynı anda bağ kurabilme yeteneğine sahibiz. Bilinçli iken yani beta frekansında iken 5 ile 7 veriyi beynimiz işler iken bilinçaltı boyutta yani alfa ya da daha derin frekans olan teta frekansında saniyede 3 milyarın üzerinde veriyi alabiliyoruz. Bu hem duyguları hem düşünceleri hem dış dünyayı hem ruh dünyasını bağlayan verileri içerir. Yani trans seviyesinde ben sizin hissiyatlarınızı da yeteneklerinizi de hastalıklarınızı da görebilirim. Hem zamandan hem de mekandan bağımsızlaşırım çünkü. Ne kadar anlatabildim bilmiyorum lakin temeli buradan geliyor.

Çok güzel anlattınız bu konuda anlamadığım bir nokta kalmadı :)
Urum ve yule'ye cevaplarından dolayı teşekkür ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri