"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hipnomeditasyon çakra çalışması 3

Hipnomeditasyon çakra çalışması 3 hipnomeditasyon çakraları açmak için hazırlanmış ses dosyası

bilinç altını uyandırarak çakralarınızı açmaya yönelik meditasyon yapmanızı sağlamk için hazırlnamıştır. hazıladığım bu mp3 dinlemeniz yeterlidir. her hangi bir şekilde caba sarfetmenize düşünmenize büyük hazırlıklar yapmanıza gerek yok. sesim size rehberlik edecek.

asla araba kullanırken dinlemeyiniz. çocuklarınıza dinletmeyiniz. önemli bir iş yaparken dinlemeyiniz. hafif bir trans haliyi yaşayacağınız için uyuya kalma ihtimaliniz var çünkü.

tüm çakralarınızı açarak. yaşam enerjinizi düzenlerek yüksek benliğinizi geliştirmeniz için hazırlanmıştır.

sesim duyulmaktadır. subliminal mesaj içermemektedir. arka planda mantralar için özel hazırlandığım meditasyon müziği vardır.

BURADAN indirebilirisiniz

sevgi ve ışıkla

hazırlayan: Urum

Sn Urum, dosyayı indirdim ama GIF formatında çıkıyor. Mediaplayer da Winamp da açmıyor dosyayı. Nasıl açmalıyım?

gıf olarak açılması imkanız gıf resim formatıdır çünkü. siz başka bir şeye tıklamış olmalısını bir daha deneyin lütfen

Evet şimdi tamamdır. Winamp ın için sürükleyince açılıyor. Çok teşekkür ederim Sn Urum harikasınız :) Peki kulaklıkla mı dinleyelim yoksa normal hoperlörden mi?

Çok teşekkürler.. Dinledikçe daha iyi hissediyorum kendimi.. Ayrıca sesiniz o kadar rahatlatıcı ve güven verici ki.. İndirdiğim bir başka çakra meditasyonu mp3unden aynı etkiyi alamamıştım, yapan kişinin sesi duygudan yoksun ve kör gelmişti. Emeğiniz, iyi niyetiniz ve zamanınız için çok teşekkürler.. Allah gönlünüze göre versin..

Saygılar,
AphraeL

teşekkürler, her hafta sırayla dinliyoruz. 1 ayda tamamlanıyor ve sonra başa mı dönüyoruz 1-2-3-4 diye sırayla?

Arkadaşlar ben yanlış yeremi basıyorum bilmiyorum ama 1. ve 2. dosya aynı dökümanı içeriyor, atladığım bir durummu var?

Teşekkür ederim.

Çok teşekkürler.. Dinledikçe daha iyi hissediyorum kendimi.. Ayrıca sesiniz o kadar rahatlatıcı ve güven verici ki.. İndirdiğim bir başka çakra meditasyonu mp3unden aynı etkiyi alamamıştım, yapan kişinin sesi duygudan yoksun ve kör gelmişti. Emeğiniz, iyi niyetiniz ve zamanınız için çok teşekkürler.. Allah gönlünüze göre versin..

Saygılar,
AphraeL

katılıyorum

Geri