"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hiçbirşey işe yaramadı

havaileadem_

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben birçok dua ve esmalar okudum.Fakat hiç bir etkisini göremedim bazen ters etki yaptığı zamanlarda oldu yani beni sevsin aşık olsun diye okuduğum şeyler benim sevgimi o kişiye karşı daha da kabarttı. Sizce nerede yanlış yapıyorum ben.

bende yaptıqımda bana aşık olmadı.Sadece çok kötü küsmüştük barıştı.bide ben artık onsuz yaşayamaz hale geldim büyü bana ters tepki yapmıs olabilirmi?

Tamamen konsantre olun. Sanki enerjiyi odaklayıp göndermekle ilgili bir sorun gibi geldi. Uzman değilim ama naçizane firkrim. Yaptığınız uygulamaları dikkate alın. Üsütse uygulama yapmayın. Birini yaptıktan sonra bir süre bekleyip sonra başak bir uygulama yapın. Sessiz ortramlarda uygulama yapmayı tercih edin. Tüm bunlara rağmen konsantre olmakta güçlük çekiyorsanız niyetinizi gözden geçirin. Tüm bunlara rağmen bir sonuç yoksa demek ki sizin için hayırlı biri değil. Üzülmeyin.

Arkadaşlar ben birçok dua ve esmalar okudum.Fakat hiç bir etkisini göremedim bazen ters etki yaptığı zamanlarda oldu yani beni sevsin aşık olsun diye okuduğum şeyler benim sevgimi o kişiye karşı daha da kabarttı. Sizce nerede yanlış yapıyorum ben.

Kişinin kısmetinizde olmaması olasılığını da düşünüp kendinize ara vermeyi de deneyebilirsiniz .

Teşekürler yorumlarınız için arkdaşlar... İşaret olabilir derken ne demek yani Marla biraz daha açabilir misinn

insanlarına iradesine müdahale etmek gibi bi hata yapıyor olabilirsiniz sizi sevmeyen bi insana kendinizi sevdirmek gibi .

"Olmayacak duaya amin" demek diye bir deyim de vardır Türkçemizde. Hiçbir etkisini göremedim diyorsunuz ama görmüşsünüz. Sizin istediğiniz sonuç olmadığı için etki etmedi diyorsunuz. Ama etki etmiş. Sözün özü bazı akadaşlarımızda yazmış sizi sevmeyen birisine kendinizi zorla sevdirmek istemek konusunda tekrar düşünseniz. En yüksek hayrımıza diye dua edin sonucuna da olumlu yaklaşın. ayrılmanız gerekiyorsa ayrılın, sizi sevmesi gerekiyorsa sevmesine izin verin... Kafanızda sabitlediğiniz sonuç dışındaki sonuçları da hayır diye karşılayın. Yaşamın size başka güzel kapılar açmsına da izin verin, yeni açılan kapıları da görün.

Saygılarımla,

Eğer sürekli olumsuz düşünen bir kişiyseniz, ya da büyü yapmak istediğiniz kişi hakkında önceden hep negatif yorumlar yaptıysanız ona yolladığınız enerji size negatif olarak dönmüş olabilir. Çekim yasası. Evrene ne yollarsan onu alırsın misali, negatif bir insan olduğunuz görüşündeyim.

Geri