Vampir Poe
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar
Benim bir sorum olacak sizlere; dostlar, çevremde çoğu kişi cinlerle ilgili olaylar yaşadı, benimde yaşadığım ufak tefek şeyler var lakin yine de inanasım gelmiyor. Yani her zaman bir açıklama getirmeye çalışıyorum; tesadüftür, psikolojiktir vs diye ama bir yandan da inanmak istiyorum çünkü çevremi geçtim internette bile millet yaşadığı olayları yazıyor hem korkutucu hem de açıklanamayan olaylar bunlar ama yinede beynimin bir tarafı inananırken diğer tarafı reddediyor bu tarz olayları. Gerçekten bundan artık rahatsız olmaya başladım. Sizce ne yapabilirim ? Sadece doğaüstü varlıklar değil, aynı şey fallar içinde geçerli. İnsanlar anlatıyor "Falcıya gittim hakkımdaki her şeyi bildi vs vs" diye ama benim kararsızlığım devreye giriyor. Yine de her zaman fallara inanmayı seçiyorum, çünkü şuan tarot öğrenmeye çalışıyorum ve fala inanmam daha ağır basıyor... Kısaca şunu demek istiyorum; ben doğaüstü olaylara inanmakta kararsızım, bu kararsızlık bir süre sonra çok rahatsız edici oluyor. Bu foruma da biraz bu yüzden üye oldum çünkü insanlar başına gelen olayları falan yazıyor kendime bu tür olayları kabul ettirmeye çalışıyorum. Zamanında böyle kararsız kalıpta inanmayı veya reddetmeyi seçen kişiler yorum yaparlarsa sevinirim
Teşekkürler iyi geceler