neden uykuda iken çagırdıklarını araştırmıştım bi yerde okudum insan uyurken ne sorarsan sor doğru cevap verir ve kaldırıp istedigini yaptırırsın nedenini bilmiyorum ama bunu bende deneyimledim sabahları uyanmak da zorluk çekerim ama annemin anlattığına göre sabah yanıma gelmiş ben kursa gidicem şu kolyeyi boynuma tak demiş bende itiraz etmeden kalkmış kolyeyi takmış tek kelime etmeden geri uyumuşum bunu hatırlıyorum ama gözümü bile açmadan nasıl yaptım sanki bir emir gibi beynim kabul etti yaptı kaldığım yerden uykuma devam ettim. yani cinler bunu biliyor olabilirler insanın acığını aradıkları için en uygun zaman uykuda savunmasız halde yakalıyorlar kaçırılma olaylarını bende duydum çevremde bir kaç kere insanlar akıllarını kaçırıyor gerçekten kötü bir durum.İnsan çağırma daveti mi evet ya neden olmasın sonuçta dediğinizde haklı olabilirsiniz.Yalnız benim bu çağrılma durumum uykuda iken olmuşru yani bilerek ,isteyerek yatağımdan kalkmamışımdır.Zaten aniden uyandım ve ben burada ne yapıyorum oldu ve derhal geri yattım.Sesi uyanıkken duysam yapacak birşeyler bulurdum muhakkak dinlemem o tarz çağrılmaları filan.
Korku Kendinize Olan Güveni Azaltır. Heleki Karşınızdaki Varlık Korku İle BesleniyorsaMüslümansan Rabbinize Güvenin İmanın Kuvvetine Bağlı Eğer İmanınız Gerçekten Kuvvetliyse Dünyaya Meydan Okuyabilirsiniz.
Böyle çağırmaların gece gitmelerinin sonu pek hayırlı bitmiyor bende böyle duymuştum büyüklerimden.Düşünsenize gecede milyarlarca insan yatıyor yataklarında ve hemen hemen hepsi sabah kalkıp işlerine gidiyorlar.Ancak böyle sizin gibi özel durum yaşayan insanlar çağırılıp kalkıyorlar yataklarından.Bence bilmiyorum yine de siz bilen birisinden bir en azından bilgi alın neden olduğu hakkında benimde bildiğim çağırıldınız yolunda.
Benimde başıma geldi bir gece zil sesi duyup kapıyı açtım.Baktım kuzenim beni anneme götür dedi.(bunu söylerken ağzı hiç kıpırdamadı ses başka yerden geliyordu.)Tamam hadi gidelim dedim.(uykulu halimle olayı algılayamadım tabi)Baktım merdivenleri üçer beşer çıkıyor.besmele çektim kayboldu.sonra hiç bir şey olmamış gibi yatağıma geri yattım.
Seni varlıklar rahatsız ediyorlar.Ama içlerinden biri sana yardım ediyor
Genelde büyüye maruz kalmış insanlarda bu oluyor ama net olarak büyüdür diyemem.
Sn. 1 melek sana şifa uygulaması yapılması gerekiyor.Ayrıca yatarken mutlaka çokca okumalısın.Eğer okuyamıyor isen evde annen okusun rahatsızlığın azalacak ve daha sonra tamamen geçecektir...
Neden öyle ümitsiz konuşuyorsunuz.Sakın bu şekilde düşünme bir sabah kalkarsın ki artık iyi olmuşsun,neden olmasın ALLAH her şeye Kadir'dir.Ama varlıklara sakın inanma aldanma onlara.Her zaman iradenle güçlü olmaya çalış.