Hibritler varmı

TheDarkLord9o9

Kayıtlı Üye
Tekrardan merhabalar
Bir konu hakkında fikrinizi öğrenmek istiyorum hibrit döllere melez türlere varlıklara inanıyor musunuz çünkü bazıları varlıklarına inanıyor ve sığınak olarak yeraltını tercih ettiklerini söylüyorlar sizce

Bir konu hakkında fikrinizi öğrenmek istiyorum hibrit döllere melez türlere varlıklara inanıyor musunuz çünkü bazıları varlıklarına inanıyor ve sığınak olarak yeraltını tercih ettiklerini söylüyorlar sizce

Hibrit döl nedir ? Melez varlıkları soruyorsanız, zaten var olduklarını biliyoruz. Bunu prenses Diana da haykırmıştır kraliyet ailesinin iç yüzünü görünce. "Onlar insan değiller" demiştir. Birkaç ifşa etme temasında bulunduğunda da infaz edilmiştir.

İnsan tekamül ettikçe, içi içe geçmiş olan farklı yaşam katmanlarına da temas etmeye veya epeydir temasta olduğunu farketmeye başlar.
Bu vizyon tamamen özneldir. Kişinin metrafizik fenomenleri hangi temele dayandırdığı ve buna bağlı olarak nasıl anlamlandırdığına göre tamamen değişkenlik gösterebilir.

Bana göre cinlerin oyuncağı olmuş olan birisi , bir başkasına göre güzel hayat yaşayan bir idol, saygın bir guru olabilir.

Geri