Eski greekçe gibi kömürü al harflerin icini boya öyle resim çek ama sanki bir define olayı var ya da ben yanılıyorumBurada ne yazdığını yada hangi dil olduğunu soyleyebilecek biri varmı şimdiden teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 2495
€RWY€PMOTA en başındaki yazı bu , gittiğimde düşünmüştüm kömürle çizip yazının tamamını çıkarmayı defineden daha çok yıllardır çözülememiş bı olaymış yanında heykel var ana tanrıça matara diye düşünüyorumEski greekçe gibi kömürü al harflerin icini boya öyle resim çek ama sanki bir define olayı var ya da ben yanılıyorum
Lütfen böyle kömürle falan boyama işlemi yapmayın. Eser bunlar zarar verirsiniz.€RWY€PMOTA en başındaki yazı bu , gittiğimde düşünmüştüm kömürle çizip yazının tamamını çıkarmayı defineden daha çok yıllardır çözülememiş bı olaymış yanında heykel var ana tanrıça matara diye düşünüyorum
Kesinlikle katılıyorum lütfen dokunmayın. Hep aynı klasik cümleler yazar bu heykel su kisinin onuruna yapılmıştır. Kişinin adı sıfatları bulunur. Arkeolog değilseniz bir işinize yaramaz bu bilgiLütfen böyle kömürle falan boyama işlemi yapmayın. Eser bunlar zarar verirsiniz.
Gelip tekrar almak için koyulur ama çoğunlukla geri dönülemezdiKesinlikle katılıyorum lütfen dokunmayın. Hep aynı klasik cümleler yazar bu heykel su kisinin onuruna yapılmıştır. Kişinin adı sıfatları bulunur. Arkeolog değilseniz bir işinize yaramaz bu bilgi
Siz olsanız yaptığınız heykelin yanına define ile ilgili yazı yazar mısınız? Altın sakladiginiz yeri yazı ile belirtir misiniz?![]()