O nasil bir sey öyle islami usule göre ? Allah Hu Ekber diye cellat mi kesileceksiniz basimiza, bence bunlardan yeterince var maddi yada manevi fark etmiyor.Kendinizi kandiriyorsunuz, sorunu kendinizde degil hep disarda ariyorsunuz, oysa herkez kendi evini(gönlünü) temizlese dünyada sykinti olmayacagini da anlar..
Herkezi öldürmek agir mesele, kendinden basla ise, ben intihar et demiyorum elbet, ama karanligin aydinliga ihtiyaci var![]()
Yanlış anladın sen beniBen müslüman olmayanı öldürmek bahsetmedim, kötülük yapan, hırsızlık, haksız yere cana kıyma, yer yüzünde bozgunculuk çıkarma, vs. kuranda yazdığı şekilde böyle insanları öldürmekten bahsettim, mesela kuran hırsızlık yapanın elinin kesilmesini emreder ve güçlerime tam hakimiyet kurabilirsem bunu yapıcam
![]()
bilir misiniz bilmiyorum hz isa zamanında bir kadını zina yaptığı gerekçesiyle herkes taşlayarak öldürcekmiş o sırada hz isa yerden koca büyük bir taş almış ve bu taşı içinizde hiç ama hiç kötülük yapmayan atarak bu kadını öldürmeye başlayın demiş.
hiçbiriz kötülük yapmamış değiliz oyüzden bu bize düşmez.