undead
Kayıtlı Üye
herkese iyi geceler..son günlerde biraz zihin karmaşıklığından mıdır yoksa bunca senenin verdiği acıdanmıdır anlayamıyorum ama etrafmdaki herkesi öldürmek istiyorum...kötü olan bütün insanlara işkence etmek isttiyorum...kötülük göreceli bir kavram gibi gözüksede objektif bakıldığında aslında nesnel bir kavram olduğunu anlarız...hayatta insanları üzen insanlar cezalandırmak istiyorum..onları sınava tabii tutmak istiyorum...örneğin yanına yoksul bir çocuk gönderip karşındakinin hareketleri incelemk ve öylece ona puan vermek...yahut insanlarla iletişiminde insanları kırıcı sözüyle hayallerini mahvettikten sonra sürdüğü hayatı görüp ona göre puan vermek istiyorum...zor durumda ne yaptıkların gözlemelemek istiyorum..kendimce listeme aldığım yüzlerce kişiler var...bunları yaptıktan sonra..savaşımı tüm dünyaya duyurmak istiyorum...insanların ezilmesine tahammül edemiyorum...ezilen insanlar köle gibi davrandıkları sürece bu insanlığı yok etmem için uğraşacağım...bir gün dışarı çıkıp soğuk bir karlı havada tüm kötüler listesinde olanları öldürsem acaba bu dünya iyileşirmi...100 veya 10.000 insandan bahsetmiyorum...düşünüyorum ki 1.milyar insanı öldürsem ve hayata gülerek devam etsem yada evet ben kazandım ama pişmanım desem...bağırarak haykırsam ...bütün hakedenlere alın işte dünya desem..sizce yapabilirmiyim...bunu....eğer cevabınız evet ise???