"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

HERKES TARAFINDAN BEĞENİLMEK İÇİN

Duaniz/bana yonelmeniz olmasaydi size deger verir miydim ? (Kuran)

Allahtan istemeye yuz bulamazsaniz, yaptiginiz rituelde hic olmazsa amacina yonelik niyet etmeyi bile kendinize yediremezseniz, niyetinizle amelinizin arasini acarsiniz ve munafik olursunuz.
Bu durumda da Allah`i, O`nun belli ayetleri ile birseylere mecbur birakmaya calismis olursunuz.

Iste bu korkakliga girer, sinsilige girer, belki de icinizin boyun egmeye siddetle karsi ciktigi bir gucu kendi aklinizca manipule etme tesebbusune girer.

Duaniz/bana yonelmeniz olmasaydi size deger verir miydim ? (Kuran)

Allahtan istemeye yuz bulamazsaniz, yaptiginiz rituelde hic olmazsa amacina yonelik niyet etmeyi bile kendinize yediremezseniz, niyetinizle amelinizin arasini acarsiniz ve munafik olursunuz.
Bu durumda da Allah`i, O`nun belli ayetleri ile birseylere mecbur birakmaya calismis olursunuz.

Iste bu korkakliga girer, sinsilige girer, belki de icinizin boyun egmeye siddetle karsi ciktigi bir gucu kendi aklinizca manipule etme tesebbusune girer.
hiç bir şey anlamadım ama neyseevet ALLAHA YÖNELMEK DAHA doğrudur ama bu da artırır

Sevgili kardeşim, her gün abdest alıp 5 vakit namaz kışan kişinin yüzü de dolu ay gibi parlak olur. Hemen olmaz, sabırla, samimiyetle, dürüstçe, istekle yapılan her ibadet Allah’ın hoşuna gider. Bu daha kaşıcı olur. Sizin yönteminizi bilmiyorum ama olsa bile muhakkak geçicidir.

Geri