"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Herkes psişik yeteneğini belirtsin .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ajan 47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Muhtemelen Hala Keşfedemedim. PSI-WHEEL Milimetre Milimetre Döndürebiliyorum. Fakat Bu Yeterli Gelmiyor, Gerçek Yeteneğimi Nasıl Keşfedeceğimi Bulmaya Çalışıyorum.

konuyu hortlatmak gibi olmasın bendede şöyle bişey var geçmişte olmuş yada hiç olmamış bir olayı düşündüğümde gerçekten oluyormuş gibi acı hissedip o bölgemi tutuyorum bi yerime darbe alıyorum düşünce olarak sanki gerçek gibi hissediyorum ve normal insanların duyamadığı mesefelerden sesleri duyabiliyorum

Keşif edemedim ama umarım yakında keşfedeceğim ama ateşi yönlendirebiliyorum ateş candır :D

Iyi aksamlar,
Ben flash halinde gelecegi gördüm sadece bir defa....ve benimle ilgili oldugu için psikolojik yönden beni çok etkiledi

sanırım duruişiti... aslında ne olduğunu bende bilmiyorum. ne olduğunu anlamak için desteğe ihtiyacım var. uykuya dalarken ve özellikle ben uykudan uyandıran sesler duyuyorum. iki yıl bunun tedavisini aldım, aynı zamanda gördüğüm şeyler vardı. gördüklerim yok oldu. ama hala duyuyorum. ilaç kullandığım halde uyuyamıyorum, biraz korkudan biraz dinlemekle geçiyor gecelerim... uyandığımda evde yalnız oluyorum, beni uyandıran bazen annemin veya eşimin masum sesi oluyor bazende başımda çığlık atan bir karabasan olabiliyor. bazende şarkı söyleyen bir sanatçı, ses dışarıdan değil kafamın içinden geliyor, derinden... çok yakından bir yerdenmiş gibi, bazende çok uzaklarda bir fısıltı duyuyor gibi oluyorum.sadece dinliyorum... sadece cevap istiyorum ben ne yada neleri duyuyorum ???

yetenek mi bilmiyorum ama aklımdan bazı zamanlarda ne geçirsem o başıma geliyor özellikle olumsuz olanlar... ben enerji ve evrene bağlıyorum bu durumu ben yönlendirdiğimi olumsuzlukları evrene yolladığımı düşünüyorum.

Bir yeteneğim var mı bilmiyorum. Ama zaman zaman yaşadığım bazı şeyler psişik yeteneğimin olduğunu ya da üzerine gidersem ortaya çıkacağını düşündürüyor. Hislerimin kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Rüyalarım sayesinde kişisel hayatımla ilgili bir işin hayırlı ya da şerli olacağını görebiliyorum. Bu aralar telepati çalışmaları yapıyorum. Yaptıklarımda başarılı oluyorum.

Ruyalarimi yonlendirip olacaklari kontrol edebiliyorum.ruyalarimda gelecegi ve olacaklari goruyorum sık sık dejavu yasiyorum ve hayvanlarla iletisimim diger insanlardan daha fazla.bazen dusundugum seyleri insanlara yaptirabiliyorum ama bu cok nadir otogarda icinde zaten musterisi olan bir taksiyi durdurup bindigimi biliyorum.

Ben olacak olan çoğu şeyi rüyamda görebiliyorum bu duru goruyu kapsıyor mi bilmem ama.Çocuk yaşta daha çok görüyordum sadece kendi hayatım değil bir komşum mesela ya da görüşmediğim bir arkadaşım. .Buyuyle uğraşmaya başladıktan sonra azaldı ama hala görüyorum eskisi kadar yoğun olmasada.Ve gördüğüm gibi çıkıyor şunu gördüm kitaptan okuyayım manası nedır şeklinde değil.

Geri