Bilgidelisi
Kayıtlı Üye
Zihin gücü diyebilirim çok açık konuşmak istemiyorum

Merhaba,
Bir başkasının zihnine tek bir dokunuşumla müdahale edebiliyorum. Bunun antik çağlarda (ilk düzende) ki adı itirafçılık olarak belirtilmektedir. Birisinin zihninde yer alan düşüncelere müdahale edebilirim eğer çok gerekliyse kişinin ruhunu mühürleyebilirim. Modern parapsikoloji de bu yeteneğime ne isim verilir bilmiyorum.
Daha geniş bilgi vermeniz mümkün mü? Ya da bir kaynak var mı,bilgi alabilecegim.? Bu konu ilginç geldi. Kişi bu durumda tamamen kukla gibi mi oluyor bir parça cüzi iradesi kalıyor mu? Yanlış ellerde çok tehlikeli bir durum ve bence etik değil. Kişisel alana müdahale benim kabul edebilecegim bir şey değil ama belki kollektife yönelik iyi bir alana bu yeti kanalize edilebilir. Yazacaklarınızı merakla bekliyorum sayın @OgrtmenLexor91 , teşekkürler.Merhaba,
Her ruh anne karnına spatyom katından üflenir. Mühürlemek; tanrı ile ruh arasında bağ tamamen kopar. Kişi iradesini kaybeder ve mühürleyen kişiye bağlı hale gelir. Şu ana kadar bunu hiç yapmadım. Ama araştırmalarıma göre bu şekilde.
Bilginize..
Daha geni
Daha geniş bilgi vermeniz mümkün mü? Ya da bir kaynak var mı,bilgi alabilecegim.? Bu konu ilginç geldi. Kişi bu durumda tamamen kukla gibi mi oluyor bir parça cüzi iradesi kalıyor mu? Yanlış ellerde çok tehlikeli bir durum ve bence etik değil. Kişisel alana müdahale benim kabul edebilecegim bir şey değil ama belki kollektife yönelik iyi bir alana bu yeti kanalize edilebilir. Yazacaklarınızı merakla bekliyorum sayın @OgrtmenLexor91 , teşekkürler.
Ellerimle hastalık veya negatif enerji (değişik yerlerinde cinnet vs)
Gözlerimle havada ki maddeler...
Saygılar
Nasıl hastalık verebiliyorsun?
"yıkılmış birçok medeniyetin kalıntıları arasında dolaştım. onlara ait yazıtlar buldum ve bu yıkılmış medeniyetlerin, bu kitapta yazanları bildikleri için yok olduklarını öğrendim."Hissedebilmek...
Cinnete gelince sağ elimle elimin içine alabiliyorum!?
??
Bu tür bilgiler gizlidir uluorta paylaşılmaz yoksa puff olur.