Psynera
Kayıtlı Üye
Lucid ile ilgili verebileceğin bir yöntem varmiDurugörü,lucid.
Lucid ile ilgili verebileceğin bir yöntem varmiDurugörü,lucid.
Psikometri, duru görü, duru sezi, 5-6 kez Akaşa kayıtlarına çıktım. Muhteşem deneyimlerdi. Ayrıca Bordo cüppeli 50 yaşlarında bir erkek ortalama 6 ayda bir rüyama gelir ve evrenin varoluşundan bu yana, çeşitli zaman dilimlerinden kesitler gösterir. Tibetli rahiplere benziyor, adını bilmiyorum. Beni onların gönderdiği, korkmamam gerektiğini, beni koruduklarını söylüyor. Gördüklerimi yazmam gerektiğini söylüyor. Gösterdiği her şeyi not tutmaya başladım. Eğer doğru ise gördüklerim öteki tarafla ilgili bizim bildiklerimizin sadece %20 si doğru. Mezarlıklarda toprağın altında yatan ölülerin kemiklerini görüyorum. Işık süzmeleri görüyorum, özellikle yatırlarda. Rüyamda öldüğünü bilmediğim tanıdığım insanlar mesajlar gönderiyor. Merak ettiğim, öğrenmek istediğim ne olursa olsun, cevaplar kendi kendine bana gelir.
Aslında sıradan, doğaüstü güçleri olan bir insan değilim, medyum falan da değilim. Astroloji bilgim var, fakat bunu isteyen herkes öğrenebilir. Hayatımda hep mantık ön planda olmuştur ve her şeyin mantıklı bir açıklaması olduğuna inanıyorum.
Sen görsen acayip korkarsın. Bir uyanıyorsun etrafında birileri var, kötü olduklarını sanmıyorum. Keşke yüzlerine baksaydım.[/QUOTRuhların enerji seviyesi yükselmişsin iyi ruhlar demekki
Psişik güç değil kulaklarınız çok sağlıklıPsişik bir güç olarak adledilebilirmi bilmiyorum. Ama kulaklarım aşırı hassas böceklerin hışırtılarını dahi duyabiliyorum birileri benden gizli konuşmaya çalışsa veya normal bir insanın duyamayacağı mesafede fısıltı şeklinde aralarında konuşsalar onu çok net duyabiliyorum.
Hocam gece rahatsız edilmeden uyumak için basit bir uygulama var mıdır?Şu yeteneğe sahibim demek, gerçekten o yetenekte ustalaşmayı gerektirir. Kullanmak ve sahip olmak farklıdır. Konunun benimle ilgili olan kısmına gelirsek, koruma enerjileri konusunda belli bir yol kat ettiğimi düşünüyorum.En net söyleyebileceğim şey bu olur sanırım.
https://www.gizlimabet.com/threads/karabasan-ya-da-uyku-felcine-karsi-basit-oenlemler.31607/Hocam gece rahatsız edilmeden uyumak için basit bir uygulama var mıdır?