Herhangi birisinin düşüncelerini etkiler-değiştirir-kışkırtırım. Yaşlı-çocuk-erkek-kadın-dindar-ateist ... benim için farketmez . Sahip olduğum ilim ile (ilmin adı verilmez..) adalet ve hak tarafında olduğum sürece her türlü işi yapabilirim..
saygılar![]()
Keşke olsa . Durugörü için çalışıyorum bir yıldır doğuştan olmayınca zor
Yazınızı şimdi okudum. Benm hislerim kuvvetli aşağı yazdim aslında üzerine de gitmekistiyrm bazen hislerim cok belirgin oluyor hissediyrm bsyler.siz nasıl yol izliyorsunuz geliştirmek istiyrm aslında kndime derman olmak istiyrm ama yol cizemiyrmTeknik olarak;
• zihinde ki basit düşünceyi manipüle edebiliyorum.
•Aurayı görebiliyor, saptayabiliyor hatta rızası ile kişinin enerjisel falına bakıyorum. Bir nevi zihin okumamsı bişey oluyo aslında.
• Kahve Falı
• Tarot Falı
• Kehanet ve Enerji Destesi Açılımları
• Peri Tarotu (Sıfır Tavsiye)
• Müneccim Destesi Açılımı
• Melek Tarotu
• Lucid Rüya
• Astral Seyahat ( Sıfır tavsiye )
• Hocalarım eşliğinde arazide büyü ve sûfli varlıkları araştırma
• Kurşun Dökme
• Başkası tarafından dökülen kurşunda araya sıçrayan kötü enerjiyi dökümcü ve döktüren çekip sindirme (tampon sünger)
• Basit Ağrıları dua ve dokunuşlarla hafifletmek
• Farklı boyutta ki arkadaşları görmek
Şayet bunlar psişik ise ben psişiğim.
Haa oturup öğrrndim mi ? HAYIR
El aldım mı? HAYIR
Müritlerim var mı? HAYIR
Tarikata bağlılığım? HAYIR
》 Sadece detaylar için danıştığım 3 bakımcı var.
Bunun icin ne yaptiniz. Ben hislerim kuvvtli aslında ama sizin kadar tabi değil kendimi geliştirmek istiyrm kendime derman olabilmek içinBaşka varlıklarla çok kolay iletişime gecebiliyorum. Hislerim güçlü,durugörü yapıyorum ama kontrol edemiyorym bide 3.gözüm de açılmalar var maddelerin bileaurasını görebiliyorum.
Yazınızı şimdi okudum. Benm hislerim kuvvetli aşağı yazdim aslında üzerine de gitmekistiyrm bazen hislerim cok belirgin oluyor hissediyrm bsyler.siz nasıl yol izliyorsunuz geliştirmek istiyrm aslında kndime derman olmak istiyrm ama yol cizemiyrm
Tamamdır cok tesekkr ederim bilgilendirdiginz icin bir araştırma yapayim ben o halde hissiyatimin üzerine gitmek istyrm umarim olur.Varlıklar ile bağlantım olduktan sonra bir takım şeylerim daha da belirginleşti ancak: tanışmadan önce telekinezi ile kendimi ruhsal olaylara hazırladım hep. Zihnimi kontrol etmeyi öğrendim, arınmayı ve kendimi medite etmeyi öğrendim. Yani ilk olarak telekinezi ile enerjiyi bulmayı hissetmeyi ve kontrol etmeyi öğrenin. Bir müddet sonra paranormal olaylar ile daha keskin hissiyat hissedersiniz. tabii birde işin 3. Göz / Duru görü olayı var. Ben duru görümü medite veya zikir ile aşmadım hep açıktı. ancak şuan kısmi olarak kapalı ( suflî cinlerin tesiri nedeniyle ) ancak zikir yoluyla yahut bir dergahtan alacağınız eğitim ile duru görünüzü namı diğer gönül gözünüzü açarsanız veya bu konuda gelişme kaydederseniz: hissyatlarınız daha da kesinleşir. Ancak duru görü konusunda küçük bir serzeniş bırakmak istiyorum: farklı alêmlerde ki varlıkları görmek - hissetmek ve algılamak kalbi ve beyni çok zorlar. Ziraa uyum sağlayamazsınız sizi yıkacak durumdadır.
Tamamdır cok tesekkr ederim bilgilendirdiginz icin bir araştırma yapayim ben o halde hissiyatimin üzerine gitmek istyrm umarim olur.