bugünkü tavrınızdan sonra yüz bulup soru sormanız garip.Ne işe yarıyorlar
Evet ihtiyar doğru bildin
Kinden bahsediyor bir de. size kibarlıklarından ödün vermeden tamamen saf niyetlerle yardımcı olmaya çalışanlara durduk yere kızan sizsiniz biz kızmamız gerekirken bir de kin tutacakmış. Hepimizin hayatında kötü şeyler geçebilir biz öfkemizi sizin aksinize burada yansıtmıyoruz özel gününüzde misiniz bilmiyorum beni de ilgilendirmez bugün kavga arıyordunuz resmen. Sorduğunuz sorulara cevap beklemeyin benden bundan sonra.Pardon? Yüz bulmak filan . ben kinci bi insan olmadıgım için uzatmadım küçük bi tartışma yaşadık sadece. Olayları büyütmek için fazla küçük beyinlisiniz demek ki
yazmadan edemedim. Enteresan bir kisiliksiniz.. Farkındalık kazanamamak ne.demek öğrendim sayenizdeBen kimseye durduk yere kızmam 1 .
Ben öfkemi burda yansıtmam 2 .
Özel günüm.konu bu değil 3 .
Bugün kavga aramadım sadece normal bi şekilde konuştum çok alıngansınız 4 .
Cevap vermesen daha iyi olacak ,çok da umrumda değilsiniz zaten 5 .
İyi forumlar.
Bende yazmadan edemedim. Dikkat edin bulaşıcıdır.yazmadan edemedim. Enteresan bir kisiliksiniz.. Farkındalık kazanamamak ne.demek öğrendim sayenizde![]()
Aman aman evlerden ırakBende yazmadan edemedim. Dikkat edin bulaşıcıdır.
Ne gibi uygulamaları deneyep başarılı oldunuz bahsedebılırmısınuz biraz?deistim evet işe yarıyorlar
abdest gerektiren havas uygulamalarını denemedim ama sonuç alırım diye düşünüyorum, druid ve wicca denedimNe gibi uygulamaları deneyep başarılı oldunuz bahsedebılırmısınuz biraz?