"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Herhangi bir dini inancı olmayıp bu sitedeki uygulamalardan yapıp başarılı olab varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sibelya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sibelya

Kayıtlı Üye
Ateist deist agnostik vs dini inancı olmayıp bu sitedeki uygulamalardan yapıp başarılı olan var mı? Dileği gercekleşen veya ?

Pardon? Yüz bulmak filan . ben kinci bi insan olmadıgım için uzatmadım küçük bi tartışma yaşadık sadece. Olayları büyütmek için fazla küçük beyinlisiniz demek ki
Kinden bahsediyor bir de. size kibarlıklarından ödün vermeden tamamen saf niyetlerle yardımcı olmaya çalışanlara durduk yere kızan sizsiniz biz kızmamız gerekirken bir de kin tutacakmış. Hepimizin hayatında kötü şeyler geçebilir biz öfkemizi sizin aksinize burada yansıtmıyoruz özel gününüzde misiniz bilmiyorum beni de ilgilendirmez bugün kavga arıyordunuz resmen. Sorduğunuz sorulara cevap beklemeyin benden bundan sonra.

Ben kimseye durduk yere kızmam 1 .
Ben öfkemi burda yansıtmam 2 .
Özel günüm.konu bu değil 3 .
Bugün kavga aramadım sadece normal bi şekilde konuştum çok alıngansınız 4 .
Cevap vermesen daha iyi olacak ,çok da umrumda değilsiniz zaten 5 .
İyi forumlar.
yazmadan edemedim. Enteresan bir kisiliksiniz.. Farkındalık kazanamamak ne.demek öğrendim sayenizde :)

Sana verilecek o kadar güzel cevaplar var ki... Ama bu sitenin yöneticilerine ve kendime olan saygimdan tenezzül bile etmiyorum.
Ama hukuk karşısında gorusucez.

Geri