"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Her türlü muhabbet-iş-sinav-darlik-sikinti için

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan psikopat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

psikopat

Kayıtlı Üye
öncelikle abdest alip 2 rekat namaz kilin kibleye karşi abdesli bir şekilde 12.000 tane hz.yunus (as) duasini okuyun.bittiğinde etkisini göreceksiniz. Yanliz bunu helal olmayan şeyler ve kötülük için asla okumayin,okuyan zarar görecektir.
allah dualarimizi kabul etsin arkadaşlar...

hz. Yunus Aleyhisselam Duası:
لا إلهَ إلا أنْتَ سُبحَانَكَ إنّي كُنتُ مَنَ الظَالمين
Lâ ilâhe illâ ente subhaneke inni kuntu minezzalimîn

gecen sene 14 haziran sabahı bu duayı 2 rekat şükür namazının 2. rekatının son secdesınde 100 kere okumustum. inşaat mühendisliğindeyim suan..tabi öncesinde çalışmak da lazım...

12.000 tane mi ?? Arkadaşlar afedersiniz ama sizlere birşey sormak istiyorum görmüş olduğum kadarı ile okuduğumuz herşey için bir sayı veriliyor 100 tane 1000 tane yada şimdi olduğu gibi 12.000 tane... Bunun nedenini merak ediyorum ben... Bu sayılar neye göre veriliyor yada bunu kim veriyor...

hakikaten çok etkili bir dua ama bir oturuşta okumak mümkün değil...
2 rekat namazla başlayıp 1 hafta içinde 12000 sayısını tamamlamanızda etkili.
ben her başım sıkıştığında bunu yaparım ve etkisinide gördüm

12.000 tane mi ?? Arkadaşlar afedersiniz ama sizlere birşey sormak istiyorum görmüş olduğum kadarı ile okuduğumuz herşey için bir sayı veriliyor 100 tane 1000 tane yada şimdi olduğu gibi 12.000 tane... Bunun nedenini merak ediyorum ben... Bu sayılar neye göre veriliyor yada bunu kim veriyor...

bazı kapıları açmak için şifrelere ihtiyaç vardır.Bu sayıları şifreler olarak düşünebilirsiniz.Gönülden yapılan bir duanın biride bir binide bir diye düşünebilirsiniz fakat duaların enerjisel olarak hayatımıza etki ettiğini ve bu sayılar ve tekrarlarla daha da güçlendiğini unutmayın.

Geri