Göktürk-X
Kayıtlı Üye
bundan yıllar önce 3-4 olabilir bir facebook gurubundayız bir arkadaş gölgeleri kontrol felan etmek istiyor çalışıyor çabalıyor sonunda beceriyor kontrol ettim diye paylaşım yapıyor sanırsam geçti 3-4 ay sonra bu parapiskolojide ilerlemiş birinden yardım istedi aynen şöyle yazdığını gördüm "abi geceleri yatağa yatıyorum yattığım gölgem yataktan kalkıp hareket ediyor" böyle yazmış sonrada bir daha o arkadaşı görmedim kim bilir neler yaşadı arkadaşlar ilim ve bilgi sahibi olmanın da getirdiği sorunlar olabilir bazı arkadaşlar geceleri garip olaylar yaşıyor bunun sebebinin ben :Burda bazı varlıklar hakkında bilgi edindikleri sonra o bilgiyi öğrenip şaşırıp geceleri düşünmeye başlamaları ve o düşündükleri varlıklara zihinlerinin kontrol kapısını açtıkları nedeni olarak görüyorum ve durumu şöyle özetleyim insan korktuğunda kafasının üstündeki çakra korktuğu enerjiyi yayar örnek vereyim köpekten korkarsınız peşinizden gelir niye çünkü bu enerjiyi hisseder zihninizi geliştirmekte sizin elinizde olan bir şey özgüven kazanın böyle şeylerden uzak durun kafanızı dinleyin spor yapın dizi izleyin unutmaya çalışın.