"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

hep rüyalarımdalar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan efran27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konuyu biraz daha açarsanız yardımcı olmaya çalışacağım.. Sürekli aynı rüyayı mı görüyorsunuz, yoksa aynı kediyi mi ? Farklı rüyalarda farklı kediler mi ? Gece yatmadan önce kedi düşünüyorsanız onunda etkisi olabilir.. Gün içerisinde bulunduğunuz yerde bir sürü kedi olabilir.. Hayatınızda her an her yerde kedilerle karşılaşıyor olabilirsiniz.. Kafanızı bu rüyaya taktığınızdan dolayı görüyor olabilirsiniz.. Rüyamda sürekli kedi görüyorum sebebi nedir demeniz, ben sabah erken uyanıp kahvaltımı yapıyorum ve bunun sebebi nedir gibi olmuş.. Eğer rüyanıza yorum yapılmasını istiyorsanız daha açıklacıyı cümleler kurunuz..

Konuyu biraz daha açarsanız yardımcı olmaya çalışacağım.. Sürekli aynı rüyayı mı görüyorsunuz, yoksa aynı kediyi mi ? Farklı rüyalarda farklı kediler mi ? Gece yatmadan önce kedi düşünüyorsanız onunda etkisi olabilir.. Gün içerisinde bulunduğunuz yerde bir sürü kedi olabilir.. Hayatınızda her an her yerde kedilerle karşılaşıyor olabilirsiniz.. Kafanızı bu rüyaya taktığınızdan dolayı görüyor olabilirsiniz.. Rüyamda sürekli kedi görüyorum sebebi nedir demeniz, ben sabah erken uyanıp kahvaltımı yapıyorum ve bunun sebebi nedir gibi olmuş.. Eğer rüyanıza yorum yapılmasını istiyorsanız daha açıklacıyı cümleler kurunuz..

Sayın Filosofo, mabet üyelerinin rüya yorumu yapma yetkisi yoktur. Bilginize...

ben sürekli kedi görüyorum rüyamda
bunun sebebi ne olabilir?

Sayın efran27; rüyada kedi görmek çok farklı şekillerde yorumlanabilir. Lütfen gördüğünüz kedi ya da kedileri cinsiyet ve yaptıkları eylemlerle yazarsanız size çok daha net bir yorum yapabilirim. Sağlıkla kalın...

Geri