"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

hem akıl alma hem iç döküş konusudur.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan intikam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Farklı kişiler sebepleri farklı.. maşallah paratoner gibi çektim hep nerde sadist büyücü varsa.. :sick:
Gorevin neden paratoner gibi çektiğini bulmak. Bulmadigin müddetçe onlar gider başkası gelir. Tek tek çalış... o kişilerle mesafeni mi koruyamadin. Onlarda kiskanclik mi uyandirdin.... Alacağın hayat dersini mi goremedin... Sebebini bul sonra saldırgan bir korunma yap ve onları sonsuzluğa ugurla... Anlaştık mı?

Gorevin neden paratoner gibi çektiğini bulmak. Bulmadigin müddetçe onlar gider başkası gelir. Tek tek çalış... o kişilerle mesafeni mi koruyamadin. Onlarda kiskanclik mi uyandirdin.... Alacağın hayat dersini mi goremedin... Sebebini bul sonra saldırgan bir korunma yap ve onları sonsuzluğa ugurla... Anlaştık mı?
Anladım.. Hepsinin beni bulması biraz da soydan gelen bağlarla alakalı sanırım.. sülalede büyüyle uğraşanlar olduğu için. Söylediklerini dikkate alıcam. Teşekkür ederim 🙂

Anladım.. Hepsinin beni bulması biraz da soydan gelen bağlarla alakalı sanırım.. sülalede büyüyle uğraşanlar olduğu için. Söylediklerini dikkate alıcam. Teşekkür ederim 🙂
Doğum haritanızı incelediniz mi hiç veya incelettiniz mi? Buna dair bir belirteç var mı acaba çok merak ettim. Bazı haritalar spesifik gruplar (kadın, erkek vb) üzerinden düşmanlık alabiliyor. Acaba sizin haritada da böyle bir etki mi var?

Doğum haritanızı incelediniz mi hiç veya incelettiniz mi? Buna dair bir belirteç var mı acaba çok merak ettim. Bazı haritalar spesifik gruplar (kadın, erkek vb) üzerinden düşmanlık alabiliyor. Acaba sizin haritada da böyle bir etki mi var?
Hımm baktırmadım bilmiyorum, bir ara baktırırsam onu özellikle sorarım.

Herşeyin bedeli var. Sizin yanlış kişilerle arkadaşlık yaptığınızı öğrenmenin bedeli iftiraya uğramanız. Belki de iftiraya uğramadan önce çeşitli ipuçları vardı. Düşünün. Bu dersten doru çıkarım yapmalısınız. Belki zaman geçtiğinde iyi ki öyle olmuş dersiniz.
tespitleriniz yorumlarınız akılcı bakış açısı önemli iyi bir üstad olduğunuz kadar insani yorumlarınız da akıl açıcı.

Geri