"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

hediyem olsun bütün wiccanlara :) indirin bence !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hediye için teşekkürler, bu arada linkler bozulmuş falan değil... Sadece ücretsiz bir Rapidshare hesabı ile yüklendiği için en fazla 10 defa indirme hakkı verdiği ve bu limit dolduğu için indirtmiyor o kadar... Son verilen link çalışmakta... Eğer bu linkte de aynı sorunla karşılaşırsanız bana özelden mesaj atın ben Rapidshare'e premium hesap üzerinden yüklerim.

Linki veren kişi yasaklı olduğu için siteye giremeyeceğinden dolayı bu isteğinizi okuyamayacak ve yenileyemeyecektir. Ancak bunu önceden indirmiş ve içinde ne olduğunu hatırlayan bir üyemiz varsa umarım sizi duyar ve yeni bir link ekleyebilir.

İnşallah dediğiniz gibi olur da , bakabiliriz :)

Merak ediyorum nasıl birşey şu müzikleer!!!!! :D :D

Dinlemezsem patlarım heralde :D

Merakınızın bir kısmını şimdilik giderebilirsiniz. Çünkü 2. sayfada o linkin içindeki müziklerin bir kısmının Incubus Succubus grubuna ait olduğu belirtilip bir de ilgili link verilmiş.

ben dinledim,normaldede bi rock müzik dinleyicisi olmama rağmen bana hafif geldi parçalar pek hoşuma gitmedi açıkcası ama cadılık barındıran şarkı herhalde bi tek bu var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri