Hopemore
Kayıtlı Üye
Evcil hayvanlarımız öldükten sonra onun ruhunun başka bir hayvanın bedeninde tekrar bizim yolumuza çıkabilmesi, hayatımıza tekrar girmesi doğru bir bilgi mi? Lütfen okuyun Boncuk adlı kuşumuzu 7 sene boyunca besledik, bir kedi saldırısından kurtaramadığımız için onu kaybettik. Aradan çok zaman geçti ve o süre boyunca başka hiçbir evcil hayvan beslemedik. Geçen hafta yavru kedi sahiplendik, ismi bize geldiğinde Milaymış ama kaç kere yanlışıkla Boncuk ismini söylemek geldi içimden, sonra evdekilerden biri de itiraf etti ona hep Boncuk diyesim geliyor diyince evdeki diğer herkes "aa benim de" diye cevap verdi ona artık Boncuk demeye karar verdik. Kuşumuz diğer evcil kuşlar gibi dizimize dibimize gelmezdi, kendini sevdirmezdi, çekingendi. Kedimiz de tıpkı onun gibi çekingen, 1 haftayı doldurduk çok nadir sevdiriyor kendini, utangaç naif bir kedi. Kuşumuz hep koltuğun tepesine çıkar uyurdu annemin yanında. Bu kedi de aynı koltuğun tepesine çıkıp anneme bakarak uyuyor, odada 2 tane daha koltuk, pencere önü vs. varken o orayı seçiyor. Kuş görünce saldırmıyor, sadece izliyor telefondan açıyorum balıkları yakalamaya çalışıyor fakat kuşları sadece izliyor. O düşündüğüm ihtimal aklıma geldiğinde çok tuhaf hissediyorum doğruluğu nedir size göre