"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hayvanlarda Hipnoz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ambriel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ambriel

Kayıtlı Üye
Sadece insanlarda mı hipnoz transı oluşturulabiliyor?
Hayır, hayvanlarda biz insanlar gibi hipnozu tecrübe edip yaşayabilirler. Aradaki tek fark biz insanlar hipnoza girebilmek için ya sözlü yada bedensel dilin telkinlerinden yararlanırken, hayvanların hipnoz olayında onların tetik noktaları kullanılır. Hayvanların, bizlerin ruh ve enerji durumunu daha fazla hissedebildikleri gerçeğini gözönüne alırsak, hipnozu yapacak kişinin bu tetik bölgelerini tanımasının yanında çok sakin bir ruh yapısında olması önemlidir. İnsanlar ve hayvanlar ile ilgili hipnoz çalışmalarındaki farklılıklarından biride, hayvanlara maalesef bugünkü koşullar ile hala post hipnotik telkinler verilemiyor:).

Hayvanlarda Hipnoz
Hayvanlarda Hipnoz

Sevgiler!​

kediler cok hisli hayvanlar ona gönderdiğiniz düşünceleri anında kapar ve ona itaat eder denedim sahibi gel dediği halde bana geldiğini deneyimledim yani kediler ruhsal fareler fiziksel bize benziorlar sanırım :)

Evet bence bu yöntemler en azından veteriner kliniklerinde çok yardımcı olabilecek ek yardım metodları olabilir. Gelen hayvancığa normal sağlık kontrolü yapılacaksa, iğne ile sakinleştirmek bazen fazla ve gereksiz gibi geliyor bana:)

O kediye yapılan hipnoza benzemiyor kedinin ensesine bir şey bir şey takıyorlar kedi hareketsiz kalıyor. Ensede bulunan bir damar vardır o damarı sıkarsanız kişi hareketsiz kalır. Kediye yapılan olan hipnoza benzemiyor. :)

ilkinde hipnoz yok benim düşünceme göre kediler yavrularını ensesinden tutarak taşır kedi hareketsiz kalmassa zarar görebilir yavruluktan kalma sıkıstıgı gibi hareketsiz kalmak refleks haline geldiği için sıkışık kaldıgında hiç hareketsiz kalmıs olabilir tabi bu bir düşünce :)

katılıyorum zaten her kedinin esesinden tutugun zaman canavar olan kedi süt dökmüş kediye döner

kedi deki garanti veriyorum hipnoz kedilerin hatta bazı yavru köpeklerinde ensesinden tutarsanız yada gerdirirseniz hareket edemez

Geri