"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hayvanlara Karşı Hakimiyet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan arfed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arfed

Kayıtlı Üye
Hayvanlarla çok iyi anlaşabiliyorum(kontrol edecek derecesinde.) mesela hiç tanımadığım bir köpeği bir bakışta peşime takabiliyorum. Yani bana güveniyor. Buna her hayvan dahil. Daha öncesinde telepatik yeteneğimin olduğunu biliyordum. Acaba burda da hayvanlara telapatik yoldan güvenmi veriyorum, veya başka birşey mi ?

hayvanların aklı bizden az oldugu için hisleri kuvvetli bence yani senin ona zarar verip vermiyiceğini bilir mesela benim eniştemin köpeği vardı ben ondan 2 metre geriden gidiyordum çok iri kıyım bir köpekti kangal cinsi ben yanında giderken işte ona sana zarar vermem gibisinden şeyler söylerken eniştem bana dediki senin söylemene gerek yok onlar hisli hayvanlar senin zarar verip vermiyiceğini anlar dedi.

Biokinesis16 ya katılıyorum.Hayvanların his yapısı çok gelişmiştir.Örn: yağmuru,depremi önceden hissetmeleri gibi. İnsanlarında o anki hislerini bilirler ona göre yaklaşırlar.Korktuğunuz zaman saldırırlar çünkü korkunca savunma mekanizmanız devreye girer en ufak bir harekete karşı refleks saldırıda bulunacak yapıya girersiniz veya hayvana saldırma niyetiniz varsa saldırırlar.Onun dışında öyle dolanırlar ve oldukça tatlıdırlar =))

Geri