Buradan site yetkililerine bir şey söylemek istiyorum buraya gelip bu tarz yazılar, siciller ritüeller paylaşan kişilere karşı önlem alınması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu tarz şeyleri paylaşanların neye ve kime hizmet ettikleri paylaştıkları şeylerin ne olduğu belli değil. Dikkatimi çekti resmen ritüel tarzı şeyler paylaşılıyor. yok bolluk yok şans bilmem nesi gibi şeyler. Bu tarz şeyleri sorgusuz sualsiz yapanlar neyi çağırdıklarını belli olmaz ve bazı şeylerin geni dönüşü olmaz sonra kapı kapı hoca,medyum ararsınız beni kurtarsın diye umarım önlem alınır teşekkür ederimEl yazması kitaptan alıntıdır
Ekli dosyayı görüntüle 3402Ekli dosyayı görüntüle 3403Ekli dosyayı görüntüle 3404
Merhaba site yönetimi bu sicilleri biliyorlardır. Bunlar bilgi amaçlıdır her isteyen yapamaz. Bu ilmin şartları çok fazladırBuradan site yetkililerine bir şey söylemek istiyorum buraya gelip bu tarz yazılar, siciller ritüeller paylaşan kişilere karşı önlem alınması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu tarz şeyleri paylaşanların neye ve kime hizmet ettikleri paylaştıkları şeylerin ne olduğu belli değil. Dikkatimi çekti resmen ritüel tarzı şeyler paylaşılıyor. yok bolluk yok şans bilmem nesi gibi şeyler. Bu tarz şeyleri sorgusuz sualsiz yapanlar neyi çağırdıklarını belli olmaz ve bazı şeylerin geni dönüşü olmaz sonra kapı kapı hoca,medyum ararsınız beni kurtarsın diye umarım önlem alınır teşekkür ederim
Önceden ritüeller eksik paylaşılırdı. En azından kara büyüler öyleydi. Tabi burda ritüelin eksik paylaşılması ne derece işe yarar bilemeyiz millet deli gibi medyum, hoca, büyücü, büyü arıyor face de ınst da ve diğer platformlarda. Yorumunu görmeyebilir site yönetimi bu şekilde etiketleme yapmadan.Buradan site yetkililerine bir şey söylemek istiyorum buraya gelip bu tarz yazılar, siciller ritüeller paylaşan kişilere karşı önlem alınması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu tarz şeyleri paylaşanların neye ve kime hizmet ettikleri paylaştıkları şeylerin ne olduğu belli değil. Dikkatimi çekti resmen ritüel tarzı şeyler paylaşılıyor. yok bolluk yok şans bilmem nesi gibi şeyler. Bu tarz şeyleri sorgusuz sualsiz yapanlar neyi çağırdıklarını belli olmaz ve bazı şeylerin geni dönüşü olmaz sonra kapı kapı hoca,medyum ararsınız beni kurtarsın diye umarım önlem alınır teşekkür ederim
Senin kim olduğunu neye göre bunları paylaştığını nereden bilecez ki bence bu tür şeylere önlem alınmalı. Buradaki insanların çoğu bu tarz ilimleri bilmıyor belki iyi niyetli olabilir paylaştığınız ama yapan yanlış yapabilir ve geri dönüşü olmayan şeyler yaşayabilir. Burada sırf eski sevgilisini döndürmek ya da para için şeytanla bile anlaşma yapcak insanlar var bu tür ilimler onların eline geçerse ne olacakMerhaba site yönetimi bu sicilleri biliyorlardır. Bunlar bilgi amaçlıdır her isteyen yapamaz. Bu ilmin şartları çok fazladır
haklısınız ancak ben kırpıp paylaşıyorum eksik paylaşım yapıyorum. Bu semboller tek başına hiçbir şeye yaramaz anlayacağınız. Site yönetimi isterse komple kitabı kendilerine atabilirim onlar da bana hak verecektirSenin kim olduğunu neye göre bunları paylaştığını nereden bilecez ki bence bu tür şeylere önlem alınmalı. Buradaki insanların çoğu bu tarz ilimleri bilmıyor belki iyi niyetli olabilir paylaştığınız ama yapan yanlış yapabilir ve geri dönüşü olmayan şeyler yaşayabilir. Burada sırf eski sevgilisini döndürmek ya da para için şeytanla bile anlaşma yapcak insanlar var bu tür ilimler onların eline geçerse ne olacak
ben sadece sizin için söylemiyorum genel olarak yok şans, yok para yok bilmem ne tarzı şeyler paylaşanlar var. Bazılarına bakayım dedim inanılmaz başıma ağrılar girdi okuyamadım bile negatif oldukları çok belli bunlara önlem alınmalıhaklısınız ancak ben kırpıp paylaşıyorum eksik paylaşım yapıyorum. Bu semboller tek başına hiçbir şeye yaramaz anlayacağınız. Site yönetimi isterse komple kitabı kendilerine atabilirim onlar da bana hak verecektir
Bu siteye reşit olmayan kişilerde giriyor olabilir. Onun dışında çaresiz hissedip denemek zorunda olan insanlarda olabilir, Kötü niyetli olup bunu kötü bir şey için kullanmak isteyen insanlar olabilir, Saflığına denk gelip cahilce denemek isteyenler olabilir. Bu tarz ritüel şeylerin paylaşılması doğru değil bence mesela biri başlık açmış eski sevgiliyi geri döndürme ritüeli söyler misiniz diye herkes iyi niyeti için kullanmıyor bu tarz şeyleri geliyor burada öğreniyor çok alakasız kendi halinde bir insana yapıyor yapılan kişinin belki bu metafiziksel şeylerle alakası bile olmadan haberi bile olmadan bir ömür boyu acısını çekebilirŞöyle de bir durum var ama; yapan kişi yaptığı şeyin sorumluluğunu almıyorsa başkaları mı engel olmak zorunda? Bu sitede bazı çok iyi teknikler, ritüeller tam olarak da paylaşılıyor ve yıllardır çok nezih şekilde faydalanıyoruz. Yapanın kendi iradesi ve göze aldığı bedeller ile yapılanın kendi sınavı var. Bunlara komple engel olmak mümkün değil. Hep dışarıdan anılarımızı paylaşalım, hep farazi konuşalım vs. Hiç mi pratik yapılmayacak, çalışılmayacak, öyleyse niye buradayız?
Öyle ama çoğu kötüye kullanıyor genelde ayırma ve bağlama büyüsü arıyorlar, sitede sabahlara kadar bağlama büyüsü arayan tipler var. Ve bunu majida hak konusunu dikkate almadan sırf kendi çıkarları için kullanan çok fazla köylü kurnazı tipler var. Kara büyü tabiki gerektiginde yapılır ama internette orda burda denk gelip birkaç kere sohbet ettiğin geyik muhabbeti yaptığın kişiler senin işine yarayacak diye onlara büyü yapamazsın, haddini aşmak demektir bu.Şöyle de bir durum var ama; yapan kişi yaptığı şeyin sorumluluğunu almıyorsa başkaları mı engel olmak zorunda? Bu sitede bazı çok iyi teknikler, ritüeller tam olarak da paylaşılıyor ve yıllardır çok nezih şekilde faydalanıyoruz. Yapanın kendi iradesi ve göze aldığı bedeller ile yapılanın kendi sınavı var. Bunlara komple engel olmak mümkün değil. Hep dışarıdan anılarımızı paylaşalım, hep farazi konuşalım vs. Hiç mi pratik yapılmayacak, çalışılmayacak, öyleyse niye buradayız?
Ben de yapmamalı diyorum. Tabii ki yapmasın. Ama yapıp yapmamasını biz kontrol etmek zorundayız diye bir durum yok. Kimsenin saf, reşit olmamış vs. konumu ya da mağdurun suçsuzluğu veya kötü niyetli kişinin eylemleri bu konu özelinde bizi ilgilendirmez. Biz metafizik alemin polisi değiliz. Keşke yapılmasa ama o büyü o kişiye yapılmış olması gerektiği için yapılmıştır. Yapanı ve yapılanı ilgilendiren boyutunu biz bilemeyiz. Mesela @Rhea 'nın büyü bozma ve şifacılık yolunda ilerlemesi gerekiyordur ve bu alanda çalışmak zorunda olduğu için ruh hastası akrabaları olan ailede doğmuştur veya rastladığı kişiler onu hedef alır. Bu ilk aklıma gelen en basit örnek. Özetle başka kişilerin hatasına engel olmaya çalışmak bir seviyeye kadar evet. Bir takım uyarılar yapılır ya da tabii ki bazı hayati uygulamalar öğretilmesin tamam ama şans için birkaç sigil da paylaşılmayacaksa bu bana saçma gelir. Paylaşana güvenmiyorsa araştırsın veya yapmasın kendi sorunu.Öyle ama çoğu kötüye kullanıyor genelde ayırma ve bağlama büyüsü arıyorlar, sitede sabahlara kadar bağlama büyüsü arayan tipler var. Ve bunu majida hak konusunu dikkate almadan sırf kendi çıkarları için kullanan çok fazla köylü kurnazı tipler var. Kara büyü tabiki gerektiginde yapılır ama internette orda burda denk gelip birkaç kere sohbet ettiğin geyik muhabbeti yaptığın kişiler senin işine yarayacak diye onlara büyü yapamazsın, haddini aşmak demektir bu.