Hayatımdaki Kısır Döngünün Nedeni ?

Kbly06

Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese merhaba yazım biraz uzun olacak vakit ayırıp okuyanlara şimdiden teşekkürler.
Ben 37 yaşındayım 14 ağustos doğumluyum para ve ilişki konularında kendimi bildim bileli bir kısır döngü içersindeyim ama şu anda benim öncelikli problemim maddiyat konu bununla alakalı ,devamlı çalışıyorum güzel işler de başarıyorum yaptığım her işte insanları memnun ediyorum fakat para konusunda nasibim sınırlı gibi sanki bir seviye var onun üstüne bir türlü çıkamıyorum tam beni tatmin edecek parayı kazacanagım işi yakalıyorum son dakika iş bozuluyor ve devamlı oluyor sebebini bir türlü anlamıyorum nerede hata yapıyorum sorun benden mi kaynaklı yoksa başka bir durum mu söz konusu bilmiyorum.Bazen yaşantıma bakıyorum hayatımda olup biten herşeyi izlemekten başka birşey yapamıyorum sanki benim hayatımı başka birisi yaşıyor ben izliyorum, istemeğim durumlar içerinde buluyorum kendimi.Bu durumlardan öyle sıkıldım ki artık hayatı boşverdim 1 saat sonra öleceksin deseler daha erkene alamazmıyım diyecem.Bilinç altı,olumlama vs gibi şeyleri biraz denedim onlardan da sonuç alamadım veya tam bilmediğim için yanlış yaptım.Şimdi üç sorum olacak ;
1) Yaradana sormak istiyorum nerede hata yapıyorum ben veya neden hayatım bu şekilde gidiyor diye ,tabi bunun bazı kuralları olması lazım en güzel ve doğru şekilde bunu nasıl yaparım(Bütün yönlendirmlere açığım)
2)Bilinç altı ile ilgili yaptıgım araştımar sonucu, sorunumun benim bilmediğim kalıplaşmış bir düşünce olabileceğini anladım bu durumu nasıl düzeltirim veya kalıplaşmış düşünceyi nasıl bulurum?
3)Sizlerin bildiği farklı bir yöntem varsa onları da paylaşırsanız sevinirim

Geri