Ben yeni evlendim. Karım aşırı ama aşırı öfkeli. herkeze bişey bulur. iyi davranırım olmaz.kötü davranırım çıldırır. bir kere intahar girişiminde bulundu.kavga ederken aşırı şirret.benim annemle babama, onların allah belasını versin diyecek kadar ileri gidebilecek bi insan. kavga edişini,bağırışını çağırışını mahallede duymayan yok, adeta kendini kaybediyo ve ağzına ne gelirse söylüyo. bunlar bana çok ters şeyler. psikolojim bozuldu. benim etrafımda hiç kimse kalmadı. hiç kimseyi beğenmez.lafını bilmez,kaba bi kız yani. aileside aynı kendi gibi. ayrılırsam yakar yıkarlarmış ortalığı.kayınpeder açıkça tehdit ediyo bu konuda.bi kavgamızda hemen babası babamı aramış. herşeyi benim ailemden biliyolar. günah keçisi oldu zavallı ailem. halbuki oturup konuşamıyorum bile ben karımla. o derece öfkeli ve sinirli. kendini hemen çirkefliğe vuruyo. çok garip bi insan. adil iki insan gibi asla konuşamazsın yani. ikinci kelimende hemen şirretliğe başlar. ben susarım konu komşuya rezil olmamak için, ama o susmaz avazı çıktığı kadar bağırır hemde küfür falan demeden. hiç rahatsız olmaz kimse duycak diye. yerin dibine giriyorum artık. ben boşanmak istesem ''sen beni ziyan ettin'' diyo. sonra ailesi tarafından hep benim ailem suçlu oluyo. onlarda onu ziyan ettiğimizi düşünüyolar. nişanlıyken kendini bana karşı hep tutmuş anlıycanız. şimdiyse öyle bi kusuyorki aklınız durur. seni seviyorum sözünü duymaktan usandım artık ondan. böyle bi sevgi olmaz çünkü. anneme babama siz hırsızsınız diye yüzlerine kusan bi insan beni seviyo olamaz. saygı sıfır herkeze karşı. boşanamıyorumda, katlanamıyorumda...daha iki aylık evliyiz. büyü yapıp benden soğusun dedim ama, günah diye onuda yapamıyorum. kavgayla ayrılırsak eğer, onun ailesi her türlü kötülüğü benim aileme yapabilecek insanlar. kan bile çıkabilir yani.. ne yapabilirim lütfen yardımcı olun...ben insanı sadece insan olduğu için sevebilen ve hiçkimseyi küçümsemeyen bi insanım. böyle bi karakterle yaşamak gerçekten beni çökertti... hayatım mahvoldu susup içime atmaktan.... sadece onun kendi istemesiyle ayrılabilirim yani.... buda hiç olmucak ve ben heba olup gidicem