Hoşgeldin gruba.. Aynı yollardan geçtik, benim de çocukluğumda başladı, uzun uzun anlatamayacağım kadar çok şey yaşadım, arkadaşların bahsettiği doğru bir yeteneğin var ve onlar da bu yüzden sana geliyorlar. Hacı hocaya defalarca gitmiş bir olarak, tek önerim gitme. büyü, musallat, şeytan rüzgarı ne varsa söylediler hiçbiri etki etmedi, en son iki hocayla tesadüfen tanıştım, üzerinde ne büyü ne musallat var tamamen doğuştan dedi iki hoca da birbirinden farklı. Ben de işe yaradı umarım sende de işe yarar bu hocaların bana söylediklerini aktarıyorum;
Öncelikle hiçbir hocaya vs gitme, onların çoğu musallatlı ilim sahibi değiller, sen bu işi öğrensen onlar senden çekinir, böyle ailelerde her bir asırda bir bu özelliği taşıyan biri doğar o da sana denk gelmiş,
Özellikle şunu çok sıkı tembihledi, ya bu işi öğren ya da bunu kapat dedi, iyi ya da kötü tarafta durmak arafta durmaktan çok iyidir, onlar senin onları görebildiğini biliyor bunu yapabildiğini biliyor bir taraf seni kendi tarafına çekmeye çalışırken diğer taraf korur ya da engeller senin için senin bile bilmediğin bir kavgaya tutuşurlar, kötü taraf senin büyü yapmanı, fal bakmanı, yuva yıkman için uğraşır dedi.
Bir arkadaşımla şakalaşırken sana bu gece göndereyim gibi saçma bir cümle kurdum inanmıyordu o, tamamen şaka amaçlıydı, o gece arkadaşımı kötü korkutmuşlar sabah ilk iş ne gönderdiysen al hemen ger yazmış, böyle bir şeyin olabileceğine ihtimal bile vermiyordum, Konuştuğum hoca ben bu olayı anlatmadan bana sakın ola onlardan bir şey isteme talep etme dedi, etrafından birine sinirlenirsen de kötü bir şey söylememeye çalış dedi, bu da aklının bir kenarında mutlaka olsun outfall. Özetle ilmini, def etmesini, korunmasını bilmiyorsan, kesinlikle kesinlikle iletişime geçme, karşında ne var bilemezsin tam olarak, öğrenicem diyorsan hepsi sırasıyla birden derinlere dalma, varlıkların sözlerine inanma, kapattırmak istiyorum diyorsan da ne kadar bu durumlar giderse gitsin görmesen de duymasan da astral gibi ayda sene de bir garip açıklayamadığın şeyleri yaşamaya devam edeceksin hayatına metaryelist biri gibi devam ettiremeyeceksin hiçbir zaman bu da senin doğanda olan bir şey.