Hayati bir durum lütfen en azından bir bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her zaman kendini öldürmeye çalıştıklarını görüyor ve sürekli gördüğü insanlar o bahsettiğim kadın ve ailesi başka kimseyi görmüyor.

Yalnız bunlar hayal gibi değil hocada söylemiş cin kanına girmiş resmen diye. Uyanıkken oluyor bunlar aniden ordan biri geçti diyor ürperiyor bizde başta psikolojik zannediyorduk ama öyle olmadığı aşikar maalesef

Yani uyanık kendinde ama bayılıp gözlerini kapatıyor garip hal alıyor bende belki tam ifade edemedim. 10 dk boyunca gözlerini açmadan çırpınıyor

cinler kişinin beynine ve bedenine hükmedebilir. Uyku ile uyanıklık arası bir halde herşeyi görmesi mümkün. o süre boyunca başka bir boyutta yaşar. Yaşadıkları hayal değildir cinlerin boyutunda yaşar o sürede

Öncelikle geçmiş olsun. Çözüm bulamazsanız bir süre herhangi bir Yasin kitabini açın "cinleri ve şeytanlari kahreden dua"var o sayfasi açık bir şekilde sürekli odanızda tutun derim. Bir de arkadaşınıza zihnini sakinleştirmesi için her gün meditasyon yapmasını öneririm..

Furkan rukye var. Bir gösterin. Rukye tedavisi belki yardımcı olabilir. Kur'an da rukye duaları var. Onunla tedavi edilebilir. Kur'an her şeyi çözer.

Benim bir tanıdığıma da olmuştu bilmiyorum şimdi nasıldır bayılıp bayılıp düşüyordu.Çok geçmiş olsun.

Belki sadece oğlunun evlenmek istediği kızla evlenmemesi için, dikkat çekmek için başladı ve işin içinden çıkamıyor..
(Sadece olasılık)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri