"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hayalet Gören ve Sürekli Korku İçinde Bulunanlar İçin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aris

Kayıtlı Üye
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
naluşin.leyuşin.aynuşin.merduşin.fenuşin.kard uşin.haşuşin.deruşin ümmüsubyan velahavle velakuvvete illabillahil aliyyil azim. vesallallahü ala seyyidina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain ..... bu duayı yazdırıp üzerinde tasıyan kişi korkularından emin olur ve hayalet harisülasyon görmekten kurtulur.
alıntı

ayy bende var özellikle gece yalnız oldugum zaman böyle sanki benden baska varlıklar evde varmış gibi hissediyorum muska gibi yapıp boynumuzda taşısak olur mu :D

ya herkeste var galiba bende özellikle geceleri birisi varmış gibi hissediyorum. Biran önce uyamaya çalışıyorum.:nopity:

bunun arapçasını yazabilirmisinz çünkü bu türkçeyi arapça yazacak insan çok nadirdir genede teşekkürler

:Dduada ki ilk isimler cin ismi gibi geldi yanlışım varsa düzeltin.kurtulalım derken sakata gelmeyelimde

velahavle velakuvvete illabillahil aliyyil azim. vesallallahü ala seyyidina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain herkes biliyordur bunu ama başta yazılanların ne olduğunu bilemiyorum. Baktım biraz ama dua kısmında bu kelimelere hiç denk gelmedim googleye yazddığımda da sadece sizin yazdığınız şekilde çıkıyor.

Geri