"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Havaya Yükselme Majisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Amethyst
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Amethyst

Banlı Kullanıcı
4 Mum : sarı ya da beyaz
1 kuş tüyü

İlk önce daireyi oluşturun ardından da temizlik ritüeli yapın . Mumları dört yöne yerleştirin .
Sol elinize bir tüy alın ve onun gücünü hissettin , onun hafifliğini hissedin , hafiflik size bir armağan olduğunu hissedin .
Doğudan başlayarak mumları yakın sonra dairenin içinde oturun, yüzünüz Kuzey'e bakacak şekilde .ve bunu dokuz kere tekrarlayın :

"Işıkta görebiliyorum karanlıkta körüm ,
Dünyada yürüyor ,daire içinde uçuyorum "

Sonra , Rehberinize ya da Tanrı / Tanrıçanıza seslenin . sizi kutsamalarına isteyin . Zihninizi boşalttın , düşüncelere akıp gitmelerine izin verin ve açık olan elinizdeki tüy havada süzüldüğünü hissedin , siz de onunla

İnternet

Arındırıcı tütsülerle yapılır ... Tabi ki burda yaratıcılık çok önemli :)
isterseniz evi süpürüyormuşsunuz gibi dumanla temizleyin , isterseniz ışıkla bunu yapın ...girdap olur , şelale olur ya da farklı yöntemlerle ... Orda o "haffiflik ortamı " yaratabilmeniz için , negatiflerden tamamen temizlendiğine emin olmalısınız..ki bunu hissetmeniz gerek o anda

peki ya nefesimizi gücümüz yettiğince tutsak :)
Açıkçası emin değilim ama Sayın Amethyst havaya yükselmemizin tıpkı nefes aldığımızda onu vermemiz gerektiği gibi bir şey olduğunu söylemiş. Yani havada durmamızın nefesimizi tutmamızla bir ilgisi yok. Yükselirsek, alçalmamız gerekir; nefes alırsak onu vermemiz gerekir. En azından ben böyle anladım.

Açıkçası emin değilim ama Sayın Amethyst havaya yükselmemizin tıpkı nefes aldığımızda onu vermemiz gerektiği gibi bir şey olduğunu söylemiş. Yani havada durmamızın nefesimizi tutmamızla bir ilgisi yok. Yükselirsek, alçalmamız gerekir; nefes alırsak onu vermemiz gerekir. En azından ben böyle anladım.

Kendisi anladı ve bende onu gayet iyi anladığım için cevap vermek istemedim ...bu bölümü keyfhane bölümü ile karıştırmış ya da öyle bir hava yaratmak istemiş olabilir

ben sitenize yeni üye oldum ve bu işlere meraklıyım ama bahsettiğiniz çoğu şeyi anlamıyorum temizlik ritüelinden kastınız ne acaba

Öncellikle üyeliğiniz hayırlı olsun .
Sorduğunuz soruya cevabı verildi zaten . Meraklı olduğunuzu söylüyorsunuz , ama meraklı olan sonuna kadar okur araştırır , değil mi :) Bu demek ki merak yetmez azim ister ;)
Sevgiler

hayır yani nefesimizi tutsak derken istediğim kadar havada durabilir miyiz demek istemiştim :D

Nefesi tutmak da nerden çıktı ? Benim size verdiğim örnekde nefes alıp vermek kadar kolay olduğunu demek istedim..Bu çalışmada yapılan imgelemelerde beyin gücü kullanıldığı anlaşılıyor bu da demek ki kontrol elinizdedir. Bir örnek daha vereyim : Astral Seyahati . Burda da istediğiniz yere gidebilirsiniz istediğiniz zaman dönüş yapabilirsiniz... Konuyu başka bir şeye değiştirmeye uğraşmayın sayın WiccaN .. Siz çok ısrar ediyorsanız nefesinizi tuttun , hatta sonuna kadar tuttun , hiç vermeyin !! o zaman siz de rahat edersiniz , bende !!
Saygılar

Geri