Magnus357
Banlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar, küçüklüğümden beri bu konulara yatkınlığım var.Lise yıllarımda Kozmoloji (Evren bilimi) Astrofizik,Fizik, Matematik gibi alanları derinden araştıriyordum.Bilim insanı olmak istiyorum.Sonra lise 3 sınıfta sesler duymaya görüntü görmeye başladim.Bipolar teşhisi konuldu.10 yıldan fazladır devam etti.Asil sebeb Yahudi dişi bir cin bana aşıkti ve benimle yaşıyordu.Her ne kadar ailem psikolojik desede hastalığıma ben psikolojik olmadığını düşünüyordum.Bir gün bir Halveti şeyhinin yanına götürduler beni.Seyh hastalığımın manevî olduğunu söyledi.Ayrica dedelerinden Şeyhler olduğunu söyledi.Zaten bildiğimiz kişiler vardi.Anne tarafından büyük dedem Çankiri da bir medresenin müderrisydi.Medrese şuanda müze olarak kullanıyor.Dedem 25 yaşlarinda Hac vazifesini gitmis ve bir daha dönmemiş.Karisi hamileyken vefat etmiş Mekke'de.Onun Dedelerindede Tasavvuf şeyhleri varmış.Bunu şunun için anlatıyorum.Onlardan gelme bir kanal olabilir.Dedemin terliğinde eşi çöl kumu bulurmus.Bu benzeri durumlar olurmuş.Sanirim tayin mekan yapıyordu.Neyse bana gelecek olursak.Mussallati çok ehil bir üstad temizledi.Eger kapı açılırsa benide içeri alacaklar.Ama tabi herşeyi şöylemiyor.Kapinin açılması halkaya girmemi bekliyor sanırım.Gecense Aralık ayında sanırım ruhlar alemine geçtim bir gece o geceden sonra zaten halim çok değişti.Şimdi neler olacak onu bekliyorum.Ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum.O havas Üstadi ehil olacaklar önceden bedel öderler dedi.Seninkide öyle dedi.Gercekten öyle çok büyük sıkıntılar yaşadım hem 10 seneden fazla şimdi umutluyum İnsAllah güzel şeyler olur.Sizlerce bu durumu nasıl görüyorsunuz bilginiz varsa merak ediyorum.???