"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Havas ilmi ile ilgili kitap önerileriniz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NaBe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Havas ilmi içeren bir çok kitap var fakat bunların e-book olanları tam değil.Eksik.Piyasada oldukça var basılan.En bilineni kenz'ül havas.El yazması orjinal olanlarada ulaşmak bir hayli zor.Havas ilmi başlığı altında konulara göz atmanızı öneririm.

Havas ilmi içeren bir çok kitap var fakat bunların e-book olanları tam değil.Eksik.Piyasada oldukça var basılan.En bilineni kenz'ül havas.El yazması orjinal olanlarada ulaşmak bir hayli zor.Havas ilmi başlığı altında konulara göz atmanızı öneririm.

Orjinal'a ulaşmak zor aynen malesef ; bir arkadaşımda var kac yıllık kitap eski püskü vs ; ismide acayip birşey.. internette bulamadım

e-book tavsiyem değil

- Kitabı elime alıp okuyanlardanım sanırım : )

Öneriniz icin teşekürler bakacam

başka öneri varsa diğer arkadaşlarda tavsiye etse makbule gecer.

Evet az cok inceledim cok ince bir soru soracağim ? Lütfen sadece bilgili arkadaşlar cevap versinler makbul geçer.

- Havas ilmindeki teknikleri vs uygulamak büyüye girermi ?

- Örnek vermek gerekirse : Varlıktan korunma vs ona benzer uygulamalar

Evet az cok inceledim cok ince bir soru soracağim ? Lütfen sadece bilgili arkadaşlar cevap versinler makbul geçer.

- Havas ilmindeki teknikleri vs uygulamak büyüye girermi ?

- Örnek vermek gerekirse : Varlıktan korunma vs ona benzer uygulamalar

Havas bir islami büyü sistemidir doğal olarakta içindeki herşey büyü'dür.

Ancak kitaplardan görüpte dur uygulamaya başlayayım demeyin bu yollar üstat-çırak sistemiyle öğrenilir eğer aldığınız bir eğitim yok ise sadece okuduğunuz bilgilere bakarak bir uygulamaya girişmemeniz tavsiye olunur.

Teşekürler.

- Kesinlikle arkadaş baya bilgili kendisi. Belirli aşamaları kat etmiş..

Oda öğretiyor az cok dedesinden kadim bilgiler öğrenmiş 25 yıl,işin icerisinde

Geri