Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar karşılaşıyorum çoğu zaman bunlarla ancak en ideal ve verimli taş hangisidir bilgisi olan varmı?Bide bu sarkaçlar hep metal yada gümüş le bağlanıyor taşlara metal yada gümüşün değmesi özelliğini bozmazmı?
ben sarkaç olarak metal kullanıyorum,ama siz taş sormuşsunuz kristal kuvars ideal olanı diye biliyorum üstelik gümüşle etkileşimi bozmaz hatta taşları kullanırken takı vs de bile gümüş olması gerekir...sevgiler...
taş seçimini kendiniz yapabilirsiniz. Burcunuzun taşını kullamanız bence daha iyi olacaktır. Gümüşün taşlar üzerinde nötr etkisi olduğu için kullanılıyor diye biliyorum ama ben aja nın dediği gibi yüzük kullanıyorum.Ne kadar doğru bilmiyorum ama saçımla bağlıyorum ip yerine.
En yaygın kullanılanı Sevgili nefertiti428'in söylediği gibi kristal kuvarsdır. Özellikle onun sarkaç için en iyi taş olduğunu söylerler. Ancak illa onu kullanmanız gerek diye bir kaide yoktur. Ben lapuslazuli kullanıyorum.
Taşların hepsinin verimi,faydası mevcuttur ve birbirinden farklıdır şifaları.Bende kaplangözü,pembekuvars,ametist kullanıyorum.Düzenli biriken enerjsi temizlenmeli taşların ve ilk alındığında kodlanıp aktivasyonu yapılmalı.Bunlarda faydasını arttırıcı etkenler bana göre.