iyi geceler bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var aklımda demon olarak BARBATOS var ama nasıl çağrılcağını bilmiyorum çağırmak için siyah mum sembol ve Ev-ee-ta fu-bin bar-ba-tos sözcüklerini ve eşyaları kullanıyorum 2 kere davette bulundum ama davetime cevap alamadım bu konuya yorum atmamım sebebı konuyu açan arkadaşımızın istediklerinin aynısı olması ve aynı konudan başka açmamın gereksiz olduğunu düşündüğüm için yazdım iyi gecele
iyi geceler bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var aklımda demon olarak BARBATOS var ama nasıl çağrılcağını bilmiyorum çağırmak için siyah mum sembol ve Ev-ee-ta fu-bin bar-ba-tos sözcüklerini ve eşyaları kullanıyorum 2 kere davette bulundum ama davetime cevap alamadım bu konuya yorum atmamım sebebı konuyu açan arkadaşımızın istediklerinin aynısı olması ve aynı konudan başka açmamın gereksiz olduğunu düşündüğüm için yazdım iyi gecele
canmert196' Alıntı:demon cagirmak icin kendi davet tarifiniz olmali aylarca suren bir calisma sonucunda elde edilir. onun oncesinde diger bedensiz varliklarla pratik yapmaniz gerekir demon la iletisime gecerseniz direk sizi yakar ki zaten su enerji seviyeniz davet icin pek uygun degil calismaya devam edin enerjiniz artsin majisyenlik egitimi alin sonra belki iletisim kismet olur size
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum bu konuyu çok önce açmıştım kendi varlığımı buldum ve o günden beri fazlasıyla geliştim hepinize yorumları için teşekkür ediyorum Duygu sevgili arkadaşım her din de cadı olunmaz çünkü cadı ritüelleri vs. bazı dinlerde dinden çıkma nedeni ve günah
gelişmene sevindimmüslümanlarda olmuyor ozaman değilmi? ve bu cadılık konusunda bana bilgi verebilirmisiniz?
Bunu defalarca açıkladım size belgelerden alıntı yaptım biz cadı nedir demiyoruz cadı hangi dinlerede vardır diyoruz siz cadı olmanız için inisiye olmanız lazım yani enerjisel olarak başka bir olguyu düşünceyi kendinize işlemeniz onu kendinize kabul etmeniz lazım ve bu adanma ritüelinde siz Allahım beni al ve varlığında yok et tekrar beni doğur diyemezsiniz tövbeestafurullah bu yüzden cadılık bir yaşama biçimi değildir dinde değildir bazı dinlere mensup insanlara cadı denir bende bir cadıyım birçok cadı tanıdığım var bir kadim cadı tanıyorum lütfen paganizmle cadılığı karıştırmayın ben hiç bir şeyi karıştırmıyorum wiccanlık bir dindir bu doğrudur size bir soru wiccan nasıl oldunuz ?Cadılık Bir yaşam biçimidir .Bu yaşam biçimi zor ve uzun emek isteyen bir yoldur ..Çoğu yerlerde cadılık din diye söylenir öyle diyenlere inanmayın onlar Wicca dinin ile cadılığı karıştırıyorlar ben bir Wiccanım ama cadı değilim daha ..Cadılık temel isteyen bir şeydir uzun yıllar,emekler,azim isteyen bir yaşam biçimidir bu yaşam biçimini her isteyen başaramaz...Her büyü yapan kişi cadı olmaz , her psişik yeteneği olan kişi cadı olmaz .. Uzun yıllar ,emek,azim,temel anahtar sözcüklerdir cadılık için ..
![]()
Bunu defalarca açıkladım size belgelerden alıntı yaptım biz cadı nedir demiyoruz cadı hangi dinlerede vardır diyoruz siz cadı olmanız için inisiye olmanız lazım yani enerjisel olarak başka bir olguyu düşünceyi kendinize işlemeniz onu kendinize kabul etmeniz lazım ve bu adanma ritüelinde siz Allahım beni al ve varlığında yok et tekrar beni doğur diyemezsiniz tövbeestafurullah bu yüzden cadılık bir yaşama biçimi değildir dinde değildir bazı dinlere mensup insanlara cadı denir bende bir cadıyım birçok cadı tanıdığım var bir kadim cadı tanıyorum lütfen paganizmle cadılığı karıştırmayın ben hiç bir şeyi karıştırmıyorum wiccanlık bir dindir bu doğrudur size bir soru wiccan nasıl oldunuz ?
Wiccan olmak özel birşey bir kabul töreni ritüeli yapılır siz girmek istediğinizi belirtirsiniz size bir cevap gelir ve ben bu konu ile ilgili diyanet işlerine bir mail attım cevap bekliyorum gelsin yanıtlayacağım ben cadı olanla olmayanı ayıracak seviyedeyim ve onlardan eminim benim söyleyeceklerim bunlar üstüne basarak söylüyorum müslüman cadı olmaz
Wiccan olmak özel birşey bir kabul töreni ritüeli yapılır siz girmek istediğinizi belirtirsiniz size bir cevap gelir ve ben bu konu ile ilgili diyanet işlerine bir mail attım cevap bekliyorum gelsin yanıtlayacağım ben cadı olanla olmayanı ayıracak seviyedeyim ve onlardan eminim benim söyleyeceklerim bunlar üstüne basarak söylüyorum müslüman cadı olmaz