Hangi başlık altında açıcağıma karar veremedim ama umarım yardımcı olursunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Depresif moddasın anlaşılan bu olaydan sonra günlük faliyetlerin, genel hobilerin hepsini kaybettin... Tabi ki zihninde olan bir şey demiyorum, kendine baktırmalısın.

Sadece vicdan. Bilinçaltınız bunun içinizde yarattığı içten içe suç işliyormuş duygusu ve sonucunda da eziklik nedeniyle enerjinizi gitgide düşürmüş ve negatif hale dönüştürmüş. Bu da hayatınıza negatif olayları, insanları ve varlıkları çeker. Kısırdöngü halinde devam eder. Durumunuz bundan ibaret. Başka da birşey yok.

Orginum yazdıkların sacmalıktan ibaret

Mika yazdıklarının bi kısmı doğru ama kime baktırcam bilmiyorum

Madem bu kadar kendinizi iyi biliyorsunuz, neden ilk mesajinizda "dusuncelerinize ihtiyacim var"diye yaziyorsunuz? Ne kadar oksimoron bir tutum...

Siz yine Din e dönün Tanri ya ALLAH a dua edin bizi idare eden O , darda veya çok sıkınta iken hemen lahavlevelaguvveteillabillah deyince nasil insana bi rahatlama geliyor ALLAH dan kötülük gelir mi yaw :)

Sizin bu tutumunuzdan dolayı size yardım edecek tek kişi doktordur. Bu açık ve net. Doktora gidin.

Beni benden iyimi bilcen sacmalıklarını kendine sakla

Evet işim gereği ruhunuzun derinliğini sizden iyi biliyorum. Soruyorsunuz, umutsuzca yardım diliyorsunuz, nedenine inip söylüyorum beğenmiyorsunuz. Ben sizin egonuza uyacak cevap vermek için yalan söyleyecek değilim. Acılardan beslenmek isteyebilirsiniz ancak ben de sitemiz de böyle bir şeye alet olmayız.
Ayrıca bu sitede üsluba çok önem veririz, yazım tarzınız sitemiz için uygun değildir. Küfürlü, hakaretvari veya ağız dalaşı şeklinde yapılan her türlü yazışmalar sitemizden kaldırılır ve yazanlar süresiz olarak uzaklaştırılır, bilginize.
Ya düzelin ya kendiniz girmeyin diyeceğim ama önceki mesajlarınızdan bu şansınızı kaybettiniz, huylu huyundan vazgeçmez diyerek sizi siteye uyumsuzluktan yasaklayacağım. Sizi kazandırmak isterdim ama benden yardım için vakit ayırmamı bekleyen başka üyeler varken bu durum onlara haksızlık olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri