"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

hamur ve buyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hazeynahmet

Kayıtlı Üye
Gecenlerde bir arkadasim anlatti. Babasi bir anda degisivermis ve annesine sinirlenmeye baslamis , onceden boyle degilmis. Sonuc olarak ayrilmislar. Annesi birgun evo temizlerken dolabin ustunde yuksekce bir yerde poset icinde hamur bulmus biraz civikmis. Korkmuslar ve atmislar. Bende buyu sandim arkadaslara sormak istedim . Iyi forumlar.....

Hamur ile yapılan büyüler vardır ama bunlar direk un su değilde bazı şeyler hamur haline getirilerek yapılır..soğutma büyülerinde köpeğin sütü ile un hamur haline getirilir ve kişinin adı bir kağıda yazılıp bu akğıt o hamurla kaplanıp bal mumuyla muska haline getirilir vs vs.. Yani direk bir hamur ile bildiğim duyduğum bir büyü yok..Belkide vardır bilemiyorum..

Büyü diyemeyiz yani mutfak dolabının üzerinde mi buldunuz yatak odası dolabının üzerinde mi ?

Ah bakın şimdi mutfak dolabının üzerinde olan bir hamur alınmış yukarı konmuş unutulmuş olabilir.Ama dersiniz ki yatak odasının dolabında bulmuş o zaman iş başka..Lütfen soru sorarken beklediğiniz cevaplar için detaylı biilgiler verin.
İyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri