Merhaba herkese iyi forumlar, ben çok rüya gören biriyim hepsini de hatırlarım gecede bi kaç rüya görürüm. Rüyamı gördüğümden beri buraya yazmayı düşüyordum. Günlerdir aklımdan çıkmayınca artık yazmaya karar verdim cevap verenlere çok teşekkür ederim. 4 aylık hamileyim bebeğimin cinsiyeti erkek, eşimin babası vefat ettiği için bebeğimize onun adını koyacağız adı Mahmut, bu 2 senedir kesinn verdiğimiz bi karardı yanına başka isim koymayacaktık tabi Allah nasip ederse. Rüyamda bebeğim doğuyor, eşim ismini Mahmut koymak istiyor ama ben ''Mahmut Yağız'' olarak iki isim olsun istiyorum. Eşim ve benim annem karşı çıkıyorlar sadece Mahmut koymak istiyorlar. Ben de çok istiyorum Mahmut Yağız olsun diye onlarla kavga ediyorum rüyamda çok ağlıyorum ama onlar yine kendi istediklerini yapıp Mahmut koyuyorlar. Rüyam bu kadar. Rüyamı bilinçaltımdan dolayı gördüm diye düşüneceğim ama aklımın ucundan bile ''Yağız'' ismi geçmedi. Eşim de bende ikinci bir isim düşünmedik. Şimdi bu rüyada benim en çok takıldığım şey ''Yağız'' ismi. Lütfen konuyu görüp bilgi sahibi olanlar yorumlarını esirgemezse çok sevinirim teşekkürler