l'esprit
Kayıtlı Üye
Lütfen bana biraz bilgi verin. Bir musallat durumu söz konusu oldu ancak ben pek korkmadığımdan büyütmedim, kötü olayları atlattık ve hayatıma devam ediyorum. Hamile olmam biyolojik olarak imkansız. Normal yollarla hamile kalabileceğim bir birleşme yaşamadım. Ancak son zamanlarda karnım büyüyor, kilo aldığımı varsayıyorum ancak bilirsiniz karnın şekli hamilelikte kasıktan başlayarak büyüdüğünden kendini belli eder. Benim karnım o şekilde bir görünüm aldı. Bazen iyice şişiyor ve sert sanki 6 aylık bebek var gibi oluyor bazen küçülüyor. Ve baş dönmelerim var, mide bulantıları yaşadım bir süre, sebepsiz bayılmalar.. çok iştahım açıldı ve çok fazla uyur oldum. Bunları o şekilde yorumlamak istemiyorum ancak elim istemsiz olarak sürekli karnıma gdiyor, duygusal yönden kendimi hamile gibi hissetmeye başladım ve bir kaç kez fal baktırdığımda ölü cenin çıktığı için ayıca rüyalarıma da ağlayan kanlı bebekler giriği içinde fazla etkileniyorum. Psikolojik olarak böyle hissettiğimi düşünmeye çalışıyorum ama sanki bebeğim varmış ve karnımda ölmüş gibi geliyor. benim istediğim bu şekilde bir hamilelikte gelişmeler nasıl olur olağan bir hamilelik gibi mi olur? Bu nedir?
Kusura bakmayın cümlelerimi çok toparlayamadım. Yaşım küçük ve ben bu kez korkuyorum.. Lütfen, bilgilendirirseniz sevinirim.
Kusura bakmayın cümlelerimi çok toparlayamadım. Yaşım küçük ve ben bu kez korkuyorum.. Lütfen, bilgilendirirseniz sevinirim.