şinçeyank
Kayıtlı Üye
şinçeyank Nickli Üyeden Alıntı
Bazı insanlar hakediyor mesela sakat bir çocuk görüp ben böyle birşey yaşasam aldırırım demek ne demek ? Çok büyük konuşuluyor bazı konularda. Allahu Tealada kullarını sınıyor , tabiki bu sadece "benim düşüncem".
Bazen sizlere gerçekten inanamıyorum,şimdi sizde beni kınamış oldunuz bana göre ozaman?Kimide derki özel çocuklar lütuftu kıymetini bilene...hak edip etmediğimize nasıl karara verebiliyorsunuz ki?Ki ben hiç öyle aldırırım falanda dememiştim.Tıp ne kadar ilerlerse ilerlesin bazı konularda yapabileceği hiç bişey yok.Zaten engelli çocuklarla ilgi genel kanıdır bu ya birini kınadığı,yada nasıl bir günah işlediği sorulur içten içe,ama yüzümüze gelince yeriniz cennet şefaatçiniz olacak denir,sadece şunu biliyorum benim meleğim ne ceza,nede yük,emanet bana.Ne yalan bilir,ne tecavüz eder,ne ikiyüzlülük bilir,tertemizdir özel çocuklarımız
Pardonda hiç bir yazımda sizin isminizi yazdım mı ? Burada herkes hür iradesini konuşturuyor. Ve yorum yapmakta özgürdür. Sizin ne yaşadığınız beni ilgilendirmez , yorumda yapmam. Alıngan tavırlarınızı ortadan kaldırın. Ve unutmayın insan herşeyi önce kendinden bilir. Ben "bana göre" dedim yorum yaparken. Yaşadığımız hayatı biz değil yaratıcımız yönetiyor.