ℳ?????_ℬ???
Kayıtlı Üye
Half demonların psişik yetenekleri varmış ve vücutlarında mühür gibi şey olurmuş değişiklik gösterebilirmiş. ben bu kadar biliyorum sadece. bu konuda bilgili olan anlatabilirmi daha geniş şekilde
Mühür onları açığa çıkartacak bi özellik benceHalf demonların psişik yetenekleri varmış ve vücutlarında mühür gibi şey olurmuş değişiklik gösterebilirmiş. ben bu kadar biliyorum sadece. bu konuda bilgili olan anlatabilirmi daha geniş şekilde
Birileri yine supernatural izlemiş![]()
Mühür onları açığa çıkartacak bi özellik bence
MantıklıEvet ama bir çok mühür çeşitliliği olabilir kimisi saklıyo olabilir
Bizim amacımız fantastik şeyleri bulmak değil gerçek sihirli açığa çıkarmak cadıların ve damonların olduğuna inanıyorum belki bende cadıyım bunu bilemezsin bu sayfa aşağılayıcı yorumlar için degil Bilgi paylaşımı esası üzerine kuruluCadı ya da demon olmak, cadı ya da demonları görmek sizin için neden bu kadar önemli, bu soruya samimi olarak kendiniz cevabını bulduğunuzda, bulduğunuz cevaba göre arayışınız anlam kazanacak ya da kaybedecektir. Supernatural ya da değil, fantastik şeyler arıyorsanız, hayatınıza anlam katacak çok farklı alanlar da mevcut.
Cadı ya da demon olmak, cadı ya da demonları görmek sizin için neden bu kadar önemli, bu soruya samimi olarak kendiniz cevabını bulduğunuzda, bulduğunuz cevaba göre arayışınız anlam kazanacak ya da kaybedecektir. Supernatural ya da değil, fantastik şeyler arıyorsanız, hayatınıza anlam katacak çok farklı alanlar da mevcut.
Bu konunun olayı cadılık değil hatırlatırım "bunu yaptığınızda ne yapıcaksınız" derken.. Dediğim gibi normal yaşantım hakkında fikriniz yok bu arada teşekkürler sitede bu başlıkta soru açıldığını bilgilendirdiğiniz için yeni olduğum için sitede bulamıyorum bazenAmacınızda başarılar dilerim.
Ama sorumu anlamadınız ya da ben anlatamadım.
Yaklaşık 5 tane konu başlığı açıldı sadece aynı konu üzerine.
Siteyi gezerseniz zaten genel içerik sizin bahsettiğiniz hususlardan farklı bir içeriğe sahip değil, hatta çok daha ötesine sahip. Biz de ilgileniyoruz hakkıyla bahsettiğiniz şeylerin bazılarıyla. Ama konu bu değil.
Sihirleri açığa çıkarmak cadı görmek felan gibi arayışlar, net vizyonu temsil etmez. Bunu yaptığınızda ne yapacaksınız? Nasibiniz var mı bilemem ama sorduğum soruları bile aşağılama olarak görüyorsunuz, amacım içgörü oluşturmaktı. Ve içgörü oluşmadan hevesle girilen işten iyi nasiplenilmez.
Sorumu tekrar okuyun. Sadece fantastik bir arayış mı? Yoksa nedenlerinizin farkında olduğunuz, ilerisinde sorumluluk alabileceğinize inandığınız şeyler mi? Bunları sormam aşağılama değildir öyle tahmin ediyorum.
Umarım nasibiniz neyse hakkınıza da o olur.
Kolay gelsin.
Öyleyse Melina Hanım, madem anlaşamıyoruz, farklı noktadan yaklaşayım.
Aradığın şeyden bahsetmek yerine, kendinde gördüğün yeteneklerden bahset, genelde bu şekilde daha kolay yol alırız.
Mesela gece tekinsiz sesler duyuyorum, bunun anlamı nedir?
Ortama girince kendime yabancı hisler benimmiş gibi geliyor, acaba neden?
Bu ve bunun gibi.
Bildiklerimizden başlamak, bilmediğimize şartlanmaktan evladır.
Saygılarımla.
Yani melez bir türden bahsediyoruz. Fakat bu imkansız. Elementler farklı, tür farklı en başta varoluş farklı. Bedeni olan, karbon bazlı bir varlık ile bedensiz enerjisel bir varlığın birleşebilmesi imkansız. Ya da ortaya yeni bir yaşam -bebek- çıkması imkansız. Ve fikrimi belirteceğim ki bu çok hastalıklı bir düşünce tipi. Birazda egosal gibime geliyor. Doğası aynı olmayan iki varlığın uyumu mümkün değildir. İnsanın uyumu ancak insan iledir.
Melina hanım, algılarınızı ve amacınızı halen anlayamadım, amacım musallat olmak da değil ama frenleyemiyorum.
Bakın büyük aileden bahsettiniz, onlarla bu konuyu tartışın, madem biz bu kadar küstahız. Ve üstün yetenekleriniz bize anlatamayacağınız kadar kutsal.
Amacınız birilerinin size nefilim olduğunuzu söylemesini sağlatmaksa, boşa oyalanmayın.
Yeterince Tomb Raider Angel of Darkness oynarsanız, belki melez varlıklar görebilirsiniz. Esaslı hem de. O zaman gelin bize anlatın tecrübenizi, biz de yorumlamaya çalışalım.
Ortaya malzeme vermiyorsunuz, ama pasta yapın diyorsunuz. Ve insanlar farklı tepkiler verince köpürüyorsunuz.
Belki bazılarımız çıldırmış ya da delüzyonel olabilir, hatta ben de olabilirim, ama temelde tecrübe üzerinden konuşulur böyle şeylerde. Havayı öremeyiz size istediğiniz giysiyi giydirmek için.
Ha ben ilim yapacağım deyip simya gibi alanlara girecek olursanız, zaten forumda gerekli bölümler açık. Aradığınız bilgiyi de sormadan önce mesela varolan paylaşımlardan başlayıp okuyun, sonra sora sora bilgi gelişir zaten. reasoning kabiliyetimiz var, yarı demon olmasak da. (Yani öyle umuyorum)