hak eden kişi için maji

nix

Kayıtlı Üye
Arakne glifi konusunda bunu konuşmuştuk konunun dışına çıkmamak adına burdan devam ettirmek için açtım siz olsanız büyü yapmak için nasıl bi yol izlerdiniz önerilerinize açığım 🙏🏻

Hak ettiğini düşünsem bile başkasına kendi çıkarım için herhangi bir işlem yapmam. Haksızlık dediğim kavramın, bende hangi duyguya dayandığıyla ilgilenirim. Neyi tetikledi, neyi değiştirdi, neyi göremiyorum gibi.. Üst perdeye çıkmaya çalışırım. İnsanın savaşı kendi arzularıyla, diğer herkes sadece siluet ( genel- geçer ) Bir siluete etki etmeye çalışmam egoma olumsuz yaptırım olur..

**

Siz İllaki bir şey yapacaksınız konu ile ilgili sakinleşmeden harekete geçmeyin. Ve önce kendinizi sonra hane halkını korumaya alın. Her işlem ciddiyet ve sabır ister. Küçük bir sunak oluşturabilirsiniz. Bir sunak örtüsü hazırlayıp elementlerin sembollerini üzerine çizebilirsiniz ya da uygun sembolleri..

Sizin yerinizde olsam Urum'dan sunak için runik sembol rica ederdim. Enerjiyi merkezde toplayıp, alanı koruyacak küçük bir sembol ;)

Hak ettiğini düşünsem bile başkasına kendi çıkarım için herhangi bir işlem yapmam. Haksızlık dediğim kavramın, bende hangi duyguya dayandığıyla ilgilenirim. Neyi tetikledi, neyi değiştirdi, neyi göremiyorum gibi.. Üst perdeye çıkmaya çalışırım. İnsanın savaşı kendi arzularıyla, diğer herkes sadece siluet ( genel- geçer ) Bir siluete etki etmeye çalışmam egoma olumsuz yaptırım olur..

**

Siz İllaki bir şey yapacaksınız konu ile ilgili sakinleşmeden harekete geçmeyin. Ve önce kendinizi sonra hane halkını korumaya alın. Her işlem ciddiyet ve sabır ister. Küçük bir sunak oluşturabilirsiniz. Bir sunak örtüsü hazırlayıp elementlerin sembollerini üzerine çizebilirsiniz ya da uygun sembolleri..

Sizin yerinizde olsam Urum'dan sunak için runik sembol rica ederdim. Enerjiyi merkezde toplayıp, alanı koruyacak küçük bir sembol ;)
olay çok fazla kişiyi etkiliyo üstüne en masumları kedileri bile etkiliyo sevgili elnora ondan ötürü hak ettiğini düşünüyorum ☹️ yinede tavsiyenize uyacağım 🤍

olay çok fazla kişiyi etkiliyo üstüne en masumları kedileri bile etkiliyo sevgili elnora ondan ötürü hak ettiğini düşünüyorum ☹️ yinede tavsiyenize uyacağım 🤍
Kedilere koruma yaparsınız kendinize yaptığınız gibi. Ayrıca hayvanların şifası için de script konusu var burda, konuyu inceleyin isterseniz.

• Aşık Oldum
Tepkiler: nix
Ben bu konuda elnora ile hem fikirde değilim hak edene yapacaksın.İyilikten cidden maraz doğuyor.Kendimi başka yöne evirir yönümü değiştirmeyi tercih edebilirim. Tabi ki bu da olabilir belki şartlarım kafam ona daha uygun olacak öyle yapacağım,an ne getirir bilemem yaşanmışlıklarla beraber.
Eğer majisel işlemde tecrübe ve tavsiye olarak bir bilgi toplama durumundaysan nix kesinlikle tek işlemle kalmam mesela
1.En yakın hissettiniz ve sonuç aldıgınız sembollerle desteklerim.
2.Karşı tarafa tek işlemle kalmam. (yapacağınız her ne ise en az 3 ritüeli sıraya koyar uygulardım bunlarda birbirine destekli uyumlu olmasını tercih ederdim. Birisi özlem içerirken diğeri bağlanma içermesi gibi gibi)
3.Kendinizi çemberleyin bıçakla en iyi yöntem oluyor ( komple zırhlıyorsunız, her olay karşı tarafta lanse buluyor)
4. Mutlaka ödeme yapın ve güzel bi ödeme olsun bence daha iyi dönüş yapıyorlar mutlu olduklarında sizi de mutlu ediyorlar, ve kalıcı oluyor.
Ve tabi ki aceleye getirmeden tek tek ve sakinlik içerisinde hepsini bir güne sığdırayım da bitsin diye bi evham yapmayın.

Geri