"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hafıza yetenegini arttırma...

dynamic apnea

Kayıtlı Üye
Duyduklarınızı hemen unutuyorsanız, ezber gücünüz zayıflamış ve bundan üzüntü duyuyorsanız, egitim ögretim konusunda daha iyi bir hafızaya ihtiyacınız varsa,

Senukriüke fela tensa... ayetini temiz kagıt üzerine aşagıda ki gibi misk safran karışımı ile yazınız
سَنُقْرِؤُكَ فَلَا تَنسَى daha sonra yazdıgınız bu kagıdı bir şişe su içerisinde bekletiniz yazılar silindikçe o sudan aç karnına içiniz.. İçmeden önce ve sonra besmele ile birlikte yine ayeti okumanız gerekmektedir.. Kısa zaman içinde hafızanızın geliştigini göreceksiniz biiznillah...
Önemli bir husus, ayetin nuzul sebebiyle ilişki kurmak dahada etki görmek için ayetleri okuyup sudan içtiktan sonra herhangibir kısa sure okuyup salavat getirmeniz faydayı ve arttıracak oluşum zamanını kısaltacaktır..
selam ve dua ile

Güzel bir konuya değinmişsiniz . Bence çoğu insan bunun yollarını arıyordur . O insanlara rehber olduğunuz için teşekkür ederim .

kardfeşim bu ninelerimiz uyguladığı suya okuma yöntemleri gibi birşey.Tek farkı suyun içinde kağıtın mürekkebini eritiyoruz.

Belirtilmemiş kardeşim.Kontejyan hoca cevaplasın.Ama sanırsam şişedeki su bitesiye kadardır.

Kagıt içinde kaldıgı müddetce, azar azar su ilave edilebilinir.. Ancak tamamen mürekkep yada yazı bittikten sonra uygulama tekrarlanır... Ayrıca rica etsem hoca tabiri kullanmasak şahsım adına, zira hocalık ögretmektir biz ise henüz bu kapıların ögrencisiyiz..

Teşekkür ederim konteyjan paylaşım için. son zamanlarda hafızam zayıflamaya başlamıştı.

Ellerine saglık kontenjaan bende de var bu sorun 3 yıldır benim beynimde kendi kendine silmeye başlamıştı.

Çok teşekkürler Sayın Kontejyan. Bende sınavlara hazırlanmaya çalışıyorum ve benim için harika bir rehberlik oldu. Safran ve misk karışımını yazmak için ne çesit bir alet kullanıyorsunuz? Bu uygulamayı yapabilmek için Havas ilmine vakıf olmak gerekiyormu acaba? Evet ise yapmak için belli bir zaman varmıdır? Bilgi verebilirmisiniz?

Geri