PUNKY
Kayıtlı Üye
ben bunu ilk defa gördüm iyimiş deneyelim bakalım bir paylaşımlarımı ileteceğim daha sonra![]()
Angeldream, ketum ol biraz böyle 7 cihana ilan edersen tutacağı varsada tutmaz

ben bunu ilk defa gördüm iyimiş deneyelim bakalım bir paylaşımlarımı ileteceğim daha sonra![]()
O 3 kibriti aynı anda elinize alıyor ve çakıyorsunuz. Kibritleri dipten tutun ki eliniz yanmasın.
Kibrit kutusunun arasına sıkıştırıpta yapabilirsin daha garanti olur elinin yanmaması:biggrinjester:
yadu angarinin etkisi akşama kadardır akşam oluncada 7 kibrit öpünü yakıp aynanın karşısına geçip kibritler yanana kadar yami angari denirse bu güzellik büyüsünün etkisi sabaha kadar sürer![]()
Şimdi ben yeniyim arkadaşlar 3 kibrit çöpünü aynı anda yakıyoruz aynaya bakarak sönene kadar sesli bir şekilde kelimeleri söylüyoruz öyle mi doğrumu anlamışım
ARKADAŞLAR GÜZEL OLUCAZ DİYE CİNLER GELİP ÇARPMASIN YAMULMAYALIM SONRA KORKARIM BEN :willy_nilly: BİDE YAMU ANGARİ NE DEMEK SÜREKLİ ONU SÖLEYEMCEĞİMİZE GÖRE ANLAMINI BİLİP ÖLE YOLA ÇIKALIM.
evet onelya ya katılıyorum.Anlamı nedir? vede 3 kibrit çöpü tamamen mi yanacak? elimiz yanar yani ne kdr yaksak yeterlidir?
tşkler....Bir önceki sayfada zaten anlatmıştım, konuyu daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim. Gene de cevaplayayım.
O 3 kibriti aynı anda elinize alıyor ve birlikte çakıyorsunuz. Kibritleri dipten tutun ki eliniz yanmasın. Sönene kadar yansın, siz söndürmeyin.
Bu büyü sabahtan akşama kadar geçerlidir.
Eğer gece de güzel görünmek istiyorsanız, ayna karşısına geçip 7 tane kibrit çöpünü aynı anda yakın ve kibritler sönene kadar bu sefer YAMİ ANGARİ kelimelerini aynaya karşı yüksek sesle söyleyin.
(Onelya yamu deme sakın. Sabahki yadu, geceki yami.)
Cinler gelmiyor, bu bir Druid büyüsüdür.
Druidler kelimelerin gücü ile büyü yaparlar, bu büyünün temelinde kelimelerin evren üzerindeki gücünü kullanırlar. Kullandıkları sihirli kelimelerin çoğu eski zamanlarda yaşamış Druid büyücü rahipleridir.
ya ben yaptım ama bişe farketmediğine inandım.direk enerjiyle ilgili bi olay o enerjiyi bulamadım sanırım kendimde:sifone: