"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güç Kazanma Duası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karanlık

Kayıtlı Üye
Bu duayı bikaç kez tekrarlayın:

'' Mükemmel Tanrıça Hecate!!
Yakarışımı duy
Gücüme güç kat''

Kutlu Olsun.

Doğru veya yanlış savunamam tabi ama önyargılı olarak yapmadığınızdan emin misiniz? Bir de bir duayla harikalar yaratmayı beklemiyordunuz herhalde. Bu dua sadece durup dururken edilmez ki bu duaya uygun bir ritüel hazırlayabilirsiniz.

Doğru veya yanlış savunamam tabi ama önyargılı olarak yapmadığınızdan emin misiniz? Bir de bir duayla harikalar yaratmayı beklemiyordunuz herhalde. Bu dua sadece durup dururken edilmez ki bu duaya uygun bir ritüel hazırlayabilirsiniz.

Haklısınız elbette, biraz espriye kaçmak istedim esasen. Hem wicca'lıktan henüz emin olmayan biri olarak, duanın gerçekleşmesi kuvvetle muhtemel bile değil..

Ben denemedim ama, :S bu soruyu konu açan arkadaşımıza sorayım :) Kaç tane tanrı vardır ? Bir de kaynak ne ?

İnanmıyorsunuz ama bir yerde Wicca olmak istediğinizi belirtmiştiniz. O zaman orda ciddi değildiniz? Yanlış anlamayın sadece ben doğru anlamış mıyım diye merak ediyorum :)

Pardon hatlar karıştı ben Sn. Azize'ye hitaben söylemiştim. Belirtmeyi unutmuşum özür dilerim.

İnanmıyorsunuz ama bir yerde Wicca olmak istediğinizi belirtmiştiniz. O zaman orda ciddi değildiniz? Yanlış anlamayın sadece ben doğru anlamış mıyım diye merak ediyorum :)

İlgi çekici olduğunu söyleyebilirim; ancak ciddi olduğumu söyleyemem. Açıkçası biraz ürkütücü geliyor.
Ama evet, neden olmasın? Olmak isterim, özellikle okuduğum yazıda "doğayla bütünleşmek gereksinimini" öğrendikten sonra.
Ama şimdilik bu taraklarda bezim yok. Ama olmayacak değil.

Çok karışmış kafanız. Eğer ilginizi çekiyorsa sitede Wicca ve Witchcraftla ilgili konulara göz atın. Edindiğiniz bilgiler doğrultusunda daha sağlıklı kararlar alabilirsiniz :)

Önemli değil de sabahtan beri konu gezdim varmı öyle mesaj diye :)... İyi forumlar efendim...

Çok karışmış kafanız. Eğer ilginizi çekiyorsa sitede Wicca ve Witchcraftla ilgili konulara göz atın. Edindiğiniz bilgiler doğrultusunda daha sağlıklı kararlar alabilirsiniz :)

Kafam karışmadı yahu :)
Buraya zaten araştırma yapıp bilgilenmeye geldim. İllahaki bir şey olmam icap etmiyor benim nezdimde.

Bu bir uygulama değil basit bir dua aslında herkes kendi inancına göre bunu değiştirerek ya da içinden nasıl geliyorsa öyle dua edebilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri