"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Grip ve üşütme için öneriIeriniz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AJA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AJA

Elit Üye
ArkadaşIar grip oIdum ve bir günde yataga attı beni ve işe gitmem Iazım iIaçIar fayda etmiyor pek dogaI çayIar içiyorum, sizinde bir öneriniz varmı? Mümkün oIdugu kadar hızIı iyiIeşmem gerekiyor :(

Biberiye, yeşil çay , papatya kurusu, bir tutamda naneyi kaynar suya koyun. Biraz demlendikten sonra için. Ardından Tylol Hot adlı ilacıda içince yatıp dinlenin sabaha biraz daha rahatlamış olacaksınız. Vucudunuzda kırgınlık kalmayacaktır en azından. Ben böyle yapıyorum :)

Öncelikle geçmiş olsun. Valla ben grip olduğumda annem yapardı, hep iyi gelmiştir.

Sırf tavuk suyundan sıcak bir şehriyeli tavuk çorbası. Sıcak sıcak için. Karabiber filan da atardı bol bol. Boğazlarım yana yana içerdim. Ertesi gün bişeyim kalmazdı. ( Tabi ilaçlarımı da alıyordum. İlaçlarınızı mutlaka ihmal etmeyin.)

Tekrar geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda salığınıza kavuşursunuz...

Geçmiş olsun. Bitkisel çay içiyorum demişsiniz. Bitkisel çay olarak ıhlamuru önerebilirim. İçine zencefil ve balı karıştırıp deneyin. Bu karışımı kendimde kullanıyorum ve ciddi anlamda etkisini gördüm. Bunun dışında karabiberle balı karıştırıp suyla içebilirsiniz. Ayrıca nefes almakta zorlanıyorsanız sık sık duş alın. Bu şekilde solunum yolu kaybettiği nemi kazanır ve nefes almanız kolaylaşır. Bir an önce iyileşmeniz dileğiyle...

C vitamini almanı öneririm,birde terlemen gerekli yoksa yıpratır seni bu hatalık öldürmüyor ama süründürüyor. :)

ESENLİKLE KAL

Geçmiş olsun sevgili Jungfrau.

Ben grip için ilaç olarak her zaman gripin kullanıyorum, ayrıca doğal su oda sıcaklıkta bol bol içerim, ve limon çayı ( dilim limon üzere sıcak su ve az şeker ) , adaçayı, ısırganotu çayı gibi mutfakta artık ne vardıysa ve daha da doğrusu canım hangisi çektiyse onu içiyorum ve ne kadar ağır geçse de hep ayakta atlatmışımdır. Gripken normalde çok tüketmeme rağmen kahve ve bildiğimiz çaydan hep uzak kalırım, sanki iyi gelmiyor gibime geliyor. Ve limon çay yaparsanız akşam yapın, yani yatmadan önce .Ben de hep terleme yapıyor , gündüz hareket halindeyken terledim üşüdüm ayarı yapmak zor oluyor ve grip daha da yerleşiyor gibi sanki

Hepinize teşekkür ediyorum.Ekinezya ve papatya var evde deniyecegim şimdi.
Ah bir de annem oIsa da o çorbadan yapsa egedesouza :(

Tavuk çorbası gerçekten işe yarıyo.Bence de bu sıralar en iyisi mandalina yemek gibi geliyor okulda hergün c vitamini partisi yapıyoruz (:

Bol limonlu ıhlamur çayı çok iyidir.Ama sallama çayı önermem önce suyu kaynatcaksınız sonra bardağa ıhlamur koyup bardakta demleyin.Kaynatarak etkisi olmaz.Birde böyle çaylara şeker atmamak gerekir.Bende küçükken annem çayıma karabiber atardı göğsü açar.Ama kesinlikle kesinlikle bu çayı için ve battaniyenin altına girip terleyin ancak bu hastalığın çabuk geçmesi için terlemek lazım.Ve bol c vitamini.Bende şuan gripim Allah acil şifalar versin hepimize :))

Ben grip olduğumda soğuk su içiyorum . İnanın inanılmaz etkili .Bakteriler soğukta yaşayamaz çünkü .

Geri