yunusum_bilmem
Kayıtlı Üye
3 gün önce başka sitedeki bir olaydan etkilenip bilenler bilir arşın hazinesi Kenzül Arş duası ile bir cuma sabahı "...Allah'ım beni meleklerinle mânen kardeş, insanlardan ve cinlerden iyi, sâlih ve mümin olanlarla dost eyle..." cümlesi geçen bir dua ettim. O andan itibaren sahurdan buyana biriken uykumla uyuya kaldım. Öğlen 12 civarı elektrikli süpürge sesiyle uyandım saate baktım namaz aklıma geldi ama kafamı kaldıramadım uykudan derken başucuma doğru bir karartı gitti hemen ardından abimin başucumda duran telefonu çaldı. Telefona baktığımda ne msj ne arama nede başka bisey vardı. Bildiğim az uz ilimle onun bir mümin cin olduğunu idrak ettim fakat neden yardımcı olduğunu anlamadım. Her vakit namaz kılana kadar başımı bir şekilde ağrıtıyordu. Bana zorla namaz kıldırıyordu mutfaga girdigimde onun nur gibi parlayan gozlerini 1 sn gorunce vücudumu korku sardı. Hele gece çöp atmaya giderken bir karartıya basıp tökezleyince iyice yusuf yusuf çektim. Okucagım bir iki ayet onu kovabilirdi ama ne biliyim beni namazlara kaldiriyor ardimci oluyordu taki o ana kadar.
yatmadan önce arapça "şükran, ya müminun, müminun cinn" diye teşekkür ettim. bu onun gururunu okşamış ve nefsine düşmesini sağlamış olacak ki zaten cinler nefislerine çok düşkün varlıklardır bedenimi ele geçirmeye çalıştığını uyurken hissettim.(nasıl birşey olduğunu aşağıda anlattım.) ilimim benim erken den anlamamı sağladı. hizla kalktim ve abdestle kenzul arş ı yeniden okuyup hatami telafi ettim dua ile cagirdigim varligi yine dua ile kovdum.
şu an rahatım.
bedenimi ele gecirmeye calisirken ayaklarimdan basima dogru ilerleyen ates ve karincalanma hissettim terledim saga sola dondum surekli, olayi anlayip isigi yaktim mudahale ettim.
yatmadan önce arapça "şükran, ya müminun, müminun cinn" diye teşekkür ettim. bu onun gururunu okşamış ve nefsine düşmesini sağlamış olacak ki zaten cinler nefislerine çok düşkün varlıklardır bedenimi ele geçirmeye çalıştığını uyurken hissettim.(nasıl birşey olduğunu aşağıda anlattım.) ilimim benim erken den anlamamı sağladı. hizla kalktim ve abdestle kenzul arş ı yeniden okuyup hatami telafi ettim dua ile cagirdigim varligi yine dua ile kovdum.
şu an rahatım.
bedenimi ele gecirmeye calisirken ayaklarimdan basima dogru ilerleyen ates ve karincalanma hissettim terledim saga sola dondum surekli, olayi anlayip isigi yaktim mudahale ettim.