"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

gözlerinizi güzel göstermek için

oneblood

Kayıtlı Üye
Bir parça sabunun üzerine aşağıdaki duayı okuyun ,sonra 7 defa sabunun üzerine üfleyin, yüzünüzü gözünüzü sabunlayın. gözünüz ile kaşınız arasına kırmızı gül yaprağını bastırarak sürün ve birkaç saat beklettikten sonra temizleyin.

Bismillahirrahmanirrahim,

Allahümme ec alil kurane lena fiddünya karinen ve filahireti münisa ve fil kıyameti sefian bi rahmetike ya erhamurrahimin. amin.

kaynak:Kitab-ül acayib

druid...

Druid yazdım çünkü o benim bir şekilde imzam zaten böyle dua'ları yok onların :D Soru sormak isterseniz bundan sonra sürekli çevrim içi olacağım..

Sevgi ve Işık ile...

_dRuid_

Bu islem hakkinda birsey bilmiyorum.
Lakin eger gozunuzun guzel gorunmesini istiyorsaniz benden tavsiye ; gozunuze bir damla limon suyu damlatin.Daha parlak ve guzel gosterir.

Şuana kadar anlamadığım bazı druid büyücüleri içinde arapça şeyler yazılmış dualar falan mesela bunun gibi ne alaka müslümanlarmı sanki dua ile alakası yok yani bu bir dua ve diğeri ise bahsedilen druid büyüsü çok fark var arasında

Geri