"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

gözlerimin içine bakan korkuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanlar değil, anlattığınıza göre siz insanların gözlerinin içine bakıyorsunuz.
Bunu sebepsiz yapıyor olmanız da dolayısı ile olayın ürkütücülük dozajını arttırıyordur.

peki yani dua edermisiniz Allah ın isimlerini kullanmak gibi çünki ben bazı isimleri küçükken sürekli okuduğumdan şuan sürekli gelişen birkaç yetenege sahip oldum

acaba sizinde yapmış olduğunuz adı ne olursa olsun bir dua varmı

Bence Gözleriniz ile alakası yok psikolojik . Bence siz normalde öyle hareketler yapmayan birisiniz. Birden gözlerinin içine insanların dik dik bakarsanız tabiki çekip giderler "Niye bu böyle bakıyor , kesin bişi yapacak" vs gibi. Dik dik bakılmaz zaten heleki gülümsemeden gülümserseniz yine iyide. Kaş yapınız vs. de sinirli gibi gözüktüyse normaldir. Yani paranormal bir olay yok olay "VUCUT DILI"nde

Öyle alaca bir rengi varsa gözlerinizin birde dikerseniz monçiçi gibi neden olmasi endiseli. ,:D

Yorumuna çok güldüm allah seni güldürsğn çok saol neşelenmemi sağladın saol.Ayrıca haklı olma ihtimalin yüksek.

Arkadaşlar bence bu öyle paranormal bir olay değil. Ama bu benim görüşüm herkesin görüşüne saygı duyarım ama benim görüşüm bu.Bence birine birşey varmış gibi dikdik bakarsanız rahatsız olup gidebilir.Çok geldi başıma ancak öyle bir içinde paranormal birşey aramadım bende biyokinezi denerim ancak birine dik dik bakarsanız rahatsız olmuştur.İkinci görüşüm ise baktığınız yerde enerjinizi yönlendirirsiniz diye bir yazı okumultum.Ondan yola çıkarak gözlerdeki enerji birikmesinden kaynaklanan bir huzursuzluk olabilir. Benim görüşüm bunlar. Sevgiyle kalın :D
Sevgi,ışık ve monçiçi gibi dikdik bakmayan gözlerle:D

Yorumuna çok güldüm allah seni güldürsğn çok saol neşelenmemi sağladın saol.Ayrıca haklı olma ihtimalin yüksek.

Arkadaşlar bence bu öyle paranormal bir olay değil. Ama bu benim görüşüm herkesin görüşüne saygı duyarım ama benim görüşüm bu.Bence birine birşey varmış gibi dikdik bakarsanız rahatsız olup gidebilir.Çok geldi başıma ancak öyle bir içinde paranormal birşey aramadım bende biyokinezi denerim ancak birine dik dik bakarsanız rahatsız olmuştur.İkinci görüşüm ise baktığınız yerde enerjinizi yönlendirirsiniz diye bir yazı okumultum.Ondan yola çıkarak gözlerdeki enerji birikmesinden kaynaklanan bir huzursuzluk olabilir. Benim görüşüm bunlar. Sevgiyle kalın :D
Sevgi,ışık ve monçiçi gibi dikdik bakmayan gözlerle:D
güldürdüysem ne mutlu. :D

Keşke bütün forum böyle neşeli insanlarla dolu olsa beş saattir forumda geziyorum konulara bakıyorum.Kavga dinden başlamış uçan kuşun düşürdüğü tüye gelmiş hiçbir sebep yokken çıkan kavgalar,benim bilirim sen bilmezsin bilmem ne bilmem ne keşke forumda hem senin gibi insanlar olsa winelilac.Birde konuyu saptıranlar var işte o ben oluyorum:D

Keşke bütün forum böyle neşeli insanlarla dolu olsa beş saattir forumda geziyorum konulara bakıyorum.Kavga dinden başlamış uçan kuşun düşürdüğü tüye gelmiş hiçbir sebep yokken çıkan kavgalar,benim bilirim sen bilmezsin bilmem ne bilmem ne keşke forumda hem senin gibi insanlar olsa winelilac.Birde konuyu saptıranlar var işte o ben oluyorum:D
Bu neşeyle benden eksik kalır yanın yok arkadasım. :) O konuda çok haklisin insanlar böyle işte eleştirmek gibi olmasın . :D

Olmaz olmaz merak etme bu forumun en sevdiğim yanı benim gibi kişilerin olduğunu bilmek.Ayırım olmadığını bilmek ve neşenin eksik olmadığını bilmek.Neyse konuyu sapıtmayalım modlar kızar bize banlanınca kalırız öyle:D :D :)
Sevgi ,neşe ve sapıtan konularla:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri